Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2009, 22:46   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Carew'den G.Saray açıklaması!

Aston Villa'da forma giyen John Carew, G.Saray ve Werder Bremen'le transfer görüşmelerine açıklık getirdi. Carew, haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kulübünde mutlu olduğunu söylerken, "Villa'dan neden ayrılayım ki? İyi işler yapıyorum ve oynadığım futboldan zevk alıyorum" diye konuştu.

Click the image to open in full size.

Sezon sonunda Aston Villa'dan ayrılacağı iddia edilen Aston Villa'nın Norveçli yıldızı John Carew, haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kulübünde mutlu olduğunu söyledi.

Carew, İngiliz basınında çıkan Galatasaray ve Alman ekibi Werder Bremen'le görüştüğü yönündeki iddialar üzerine, "Burada çok mutluyum. Takımımdan ayrılmak istemiyorum. Burada olmayı, taraftarları, oyuncuları, herkesi seviyorum" dedi. 29 yaşındaki Carew, Aston Villa'dan ayrılması için ortada bir neden olmadığını vurgulayarak, "Aston Villa'dan neden ayrılayım ki? Aston Villa'da iyi işler yapıyorum ve oynadığım futboldan zevk alıyorum" diye konuştu.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Carew, kariyeri boyunca aralarında Valencia, Roma ve Lyon gibi üst düzey takımların da bulunduğu 7 farklı ekipte top koşturdu.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla