Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 02:14   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Nobre sevinci

Teknik direktör Mustafa Denizli, sakatlığı nedeniyle F.Bahçe derbisinde oynayıp oynamayacağı merakla beklenen golcü futbolcuyu maç kadrosuna aldı. Nobre "Eğer görev verilirse golümü atarım, İnönü tribünlerini coştururum. F.Bahçe'ye daha önce gol attım, bu maçı da boş geçmem" dedi.

***

Nobre sevinci

Sambacı, F.Bahçe maçı kadrosuna alındı. Nobre ikinci yarıda oynayacak.

Beşiktaş'ta gözler hafta sonunda oynanacak derbiye çevrildi. Şampiyonluk yarışındaki en önemli virajlardan biri olan F.Bahçe karşılaşmasına hazırlanan siyah-beyazlılarda Mert Nobre'den iyi haber geldi. Bel spazmı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan golcü futbolcunun, dün takımla birlikte çalışmalara başladığı ve pazar günü İnönü Stadı'ndaki zorlu mücadele için 18 kişilik maç kadrosuna alındığı belirtildi.

F.BAHÇE'Yİ BOŞ GEÇMEM
Teknik direktör Denizli'nin de Nobre ile bir görüşme yaptığı ve "Oynamak istiyorum" yanıtını aldıktan sonra tecrübeli futbolcuyu kadroya dahil ettiği öğrenildi. Nobre, F.Bahçe karşısında forma şansı bulması durumunda tek hedefinin gol ya da goller atmak olduğunu belirterek, "% 100 hazır olmasam da bu maçta sahaya çıkmak en büyük arzum. Eğer görev verilirse, hocamı mahcup etmem" ifadesini kullandı.
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla