Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 07:54   #18
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
‘Kazanıp, yola devam edeceğiz’

Teknik Direktör Mustafa Denizli dün futbolcularına derbi terapisi uyguladı.
Oyuncularıyla toplantı düzenleyen siyah-beyazlı takımın hocası, Fenerbahçe maçının önemi konusunda uyarılarda bulunduğunu açıkladı. Tecrübeli hoca, medyada yer alan bazı gerçek dışı haberlerle ilgili kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada ise “Ben Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerimi basın mensupları ile salı günü antrenmanda paylaştım. Bunun dışında bir açıklamam olmadı. Fenerbahçe maçının primleri de yazılan gibi değildir. Bizim prim sistemimiz her maç için aynıdır. Transfer konusunda çıkan haberler de doğru değildir. Derbide Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır şekilde davranacağız. Beşiktaş maçı kazanıp, yoluna devam edecek” ifadelerini kullandı.

1.5 milyon gişe geliri
Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe ile pazar günü BJK İnönü Stadı’nda oynayacağı şampiyonluk yolundaki kritik maçtan çok önemli bir kazanç elde edecek. Siyah-beyazlı yönetimin önceki gün satışa çıkarttığı en ucuzu 70 TL olan derbi biletleri tamamen tükenirken kulübün kasasına yaklaşık 1.5 milyon TL para girişi olduğu öğrenildi. Bilet satışlarından elde edilen paranın Başkan Yıldırım Demirören ve siyah-beyazlı yönetimin yüzünü güldürdüğü kaydedildi.


İbrahim Üzülmez sonunda patladı!
Kartal’ın tecrübeli yıldızlarından İbrahim Üzülmez, takımda 2003 yılındaki şampiyonluk ruhunu gördüğünü ifade etti. Üzülmez kendisine zaman zaman yapılan eleştiriler için ise “Ben 9 yıldır bu kulüpte top oynuyorum. Birçok teknik adamla çalıştım. Bu teknik direktörlerin hiçbirisi benim akrabam ya da köyden tanıdığım ağabeylerim değiller” yorumunu yaptı.


‘Yusuf - Ernst çok şey kattı’
Tomas Zapotocny, Beşiktaş’ta çok güzel ortak bir duygu olduğunu belirterek şampiyonluk yolunun açık olduğunu söyledi. Devre arasında transfer edilen Yusuf ve Ernst’in takıma çok şey kattığını vurgulayan Çek savunmacı, “İkisi de kazanmayı bilen, kazanan tipte oyuncular. Elbette ki bu transferler bizim ikinci yarıdaki performansımızı çok fazla etkiledi” dedi.


Mert Nobre manken oldu
Kaptan Mert Nobre, Beşiktaş Dergisi’nin Mayıs ayı sayısında kulüp lisanslı ürünlerinin yaz koleksiyonlarını tanıttı. Başarılı futbolcu neşeli geçen çekimler sırasında soruları da yanıtladı. En çok korktuğu şeyin “ölüm” olduğunu ifade eden Nobre, “Elinde olsa dünyada neyi değiştirirdin” sorusuna “Savaş ve açlığı sona erdirirdim” yanıtını verdi.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla