Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 07:56   #6
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Seba'dan sert çıkış

Ligde yavaş yavaş sona yaklaşılırken yaşanan gerginliklere, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba isyan etti. Tribünlerdeki olaylar, futbolcuların centilmenlik dışı hareketleri, kulüp başkanlarının açıklamaları konusunda görüş belirten Seba, “Yaşananları gördükçe, daha çok üzülüyorum” dedi. Kulüp başkanlarının hassas davranması gerektiğini belirten Siyah-Beyazlılar’ın efsane ismi, “Eski günlerle bugünleri karşılaştırdığımızda ne kadar farklı olduğu görülür. Biz rakiplerimizle kol kola maça gider, onlarla birlikte otururduk. Şimdi aynı kulübün taraftarı bile bir araya gelemiyor. Üç günlük çocuklar, içip içip camiaların ismini kirletiyor. Sevmek adına yollarını kesiyor” ifadesini kullandı.

‘Duyarsız kalıyorlar’
Başkan ve yöneticilerin de bu konuda duyarsız kaldığını belirten Seba, “Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe başkanlarının bir ağırlığı olmalı. Yöneticiler verdiği demeçlere, hareketlerine dikkat etmeli. Daha yeni yetişen futbolcular iki günde kendilerini dev aynasında görüyor. Bunlara başkanlar taviz vermemeli” diye konuştu.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla