Konu: Romero
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 09:55   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Romero

Click the image to open in full size.Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan Beşiktaş kalesini sağlama alıyor. Hollanda şampiyonu AZ Alkmaar´ın 22 yaşındaki file bekçisi Romero, transfer listesinin ilk sırasında bulunuyo
Ligde ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, diğer yandan gelecek sezonun kadrosunu oluşturuyor. Eintracht Frankfurt’tan Michael Fink’le anlaşan Siyah-Beyazlılar’da, transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kara Kartallar, tecrübeli Rüştü’nün yerine yabancı bir kaleciyle anlaşmanın planlarını yapıyor... Beşiktaş’ın kaleci konusundaki 1 numaralı adayı da belli: Sergio Romero... AZ Alkmaar’ın, Hollanda Ligi’ndeki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan 22 yaşındaki Romero, Arjantin Milli Takımı’nın gelecekteki kalecisi olarak gösteriliyor.

Bonservisi 4 milyon Euro
Bu sezon tam 18 maçta rakip forvetlere geçit vermeyen Romero, NAC Breda maçında elinden sakatlanmış, Tangocu’nun yokluğunda, AZ büyük sıkıntı yaşamıştı. Beşiktaş’ın bu transfer için Alkmaar’la bir görüşmede bulunduğu ve Hollanda ekibinin 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği dile getirildi. Bu transferde oldukça ciddi olan Beşiktaş, AZ Alkmaar’dan indirim bekliyor. Delgado’nun da bu transfer için, vatandaşıyla bir görüşme yaptığı biliniyor.

Orhan Yıldırım
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla