Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 14:35   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ersun Yanal Suskunluğunu Bozdu !

Trabzonspor'dan istifa ederek ayrılan Ersun Yanal, sessizliği bozdu ve dün Lig TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. Bordo-mavililerin eski teknik direktörü, "Trabzon'da görev yapmak çok zor. Şampiyon bile olsak, sezon sonunda görevi bırakmayı düşünüyordum" dedi. Yanal, oyuncularıyla vedalaşırken kendisine "Hocam beni formayı hak ettiğim halde oynatmadınız. Size hakkımı helal etmiyorum" diyen Giray Kaçar için, "O'nu Trabzonspor'a transfer eden benim. Bütün maçlarda kadroda yer aldı. Bana tepki göstermesi, yerine oynayan Song ile Egemen'e hakaret etmesi demek. Yeri geldiğinde, susmasını bileceksin" yorumunu yaptı. Yusuf Şimşek'i Beşiktaş'a kaptırmasalar Alanzinho'yu transfer etmeyeceklerini söyleyen deneyimli hoca, Fenerbahçe ile de bir temasının olmadığını kaydetti.

YATTARA VE BARIŞ SORUNLU

Trabzonspor'da yeni bir iskelet kurduklarının altını çizen Yanal, "Geçen haftaya kadar şampiyonluk yarışını sürdürdüysek, bu büyük bir başarıdır" ifadesini kullandı. Yattara ve Barış Memiş'in ciddi sorunları olduğunu belirten Yanal, "Yattara Katar'a gidemeyince oluşan kriz ortamını yönetemedi. Barış nerede olduğunun farkında değil" diye konuştu. Yanal, Trabzon yerel medyası için ise, "İletişim problemim olmadı. Ancak şu gerçek ki; Trabzon zor bir şehir" diyerek noktaladı.

FENER'DEN TEKLİF YOK
İsminin sürekli Fenerbahçe ile anılmasından rahatsız olan Ersun Yanal, "Fenerbahçe ile ciddi hiçbir temasım olmadım. Bana yapılan herhangi bir teklif yok" dedi. Tecrübeli teknik adam, eski başkanı Sadri Şener ile de dostane şekilde ayrıldıklarını söyledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla