Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 18:51   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mevlüt : Fransa'dan Ayrılacağım

Fransa'nın Sochaux takımında oynayan gurbetçi futbolcu Mevlüt Erdinç, milli takım forması giyiyor olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinin mayıs sayısına açıklamalarda bulunan Mevlüt Erdinç, genç yaşında kendisini milli takıma davet eden teknik direktör Fatih Terim tarafından hep desteklendiğini kaydederken, daha öğrenecek çok şeyi olduğunu ifade etti.
(A) Milli Takım kadrosunda çok yetenekli oyuncular bulunduğunu anlatan Mevlüt, ''Nihat ve Semih gibi kalitesi belli olan oyuncuların yanında bulunarak ben de kendimi geliştiriyorum. İlk 11'de yer aldığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Henüz 22 yaşındayım ve her geçen gün daha fazla deneyim kazanacağım'' dedi.

Nihat Kahveci'nin İspanya Ligi gibi önemli bir ligde oynadığını, Semih Şentürk'ün de Avrupa'nın üst düzey liglerinde rahatlıkla oynayabilecek kalitede olduğunu aktaran Mevlüt, bu iki oyuncuyla zaman zaman sohbet ettiğini dile getirirken, ''Bana, Avrupa'da kalmaya devam etmemi, hatta kariyerimi İngiltere ya da İspanya liglerinde sürdürmemi tavsiye ediyorlar. 'Türkiye'ye sonra da gelebilirsin' diye de ekliyorlar'' şeklinde konuştu.
Sezon sonu yüzde 80 ihtimalle Sochaux'dan ayrılacağını aktaran genç futbolcu, Fransa'da başka bir kulübe ya da başka bir ülkeye transfer olabileceğini belirtti. Mevlüt, 2010 Dünya Kupası elemelerinde İspanya'ya karşı alınan mağlubiyetlere de değinirken, ''Mağlubiyetler sonrası işi zora soktuk ama şansımız hala devam ediyor. Avrupa şampiyonu olan İspanya'nın galibiyet serisi sürecektir. Biz de diğer iki önemli rakibimiz Bosna-Hersek ve Belçika'yı yenebilecek güçteyiz'' diye konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla