Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 20:05   #12
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

32 yaşında..Kilolu..Sakatlık riski var..Ve sigara kullanıyor..

Nerden bakarsanız elimzde patlayacak gibi bir transfer..Tabi gerçekleşirse..

Ancak ben okadar karamsar bakmıyorum..Sonuçta biz bir ManU, Barca, İnter değiliz..Avrupada gidebileceğimz yere kadar gitmek amacında, Türkiye'de şampiyonluk gayesi güden bir kulübüz..Eğer Barca, ManU olsaydık; "Ronaldo işe yaramaz" derdik..Hatta 3 maç sonra yuhalardık..Ama bizim de çapımız belli..

Reklama ihtiyacımız var..Beşiktaş diyince milletin zihninde yer edinmiş bir kulüp olmak var..Bunları sportif başarılarla elde etmek en doğrusu..Fakat bunun ha diyince de olmayacağı ortada..Olmuyor da yani..Çok "ha" dedik bugüne kadar..Hepsi ağzımıza tıkandı geri..

Şimdi önümüze Ronaldo'yu getiriyorlar..1 Dünya Markası...Efsane..Oynadığı maç kadar gol atan bir adam..Yaşı da 35-36 değil..Sadece 32..Futbol için çok da geç bir yaş değil..Kilolarını verirse yapacağı işler çok çok açık bir adam..9 numaralı formayı sırtına verdiğimizde tüm Dünya'nın gözünü Beşiktaşımıza çevirmesine ön ayak olacak adam..Ve biz bu adama hayır diyecez..Hayır deriz biz.. "Ha" yı çok dedik ya..Hayır demek de kolay gelir belki..

" O kilolardan kurtulacaksa gelsin "

Bence şu olay gerçekleşirse; bu takımın en büyük kozu Ronaldo olur..Kimlere dayandı bu taraftar...Delgado'ya ses bile edilmedi 3 senedir..Bu en yakın örnek bize..Sanmıyorum ki Ronaldo'nun 3-4 maça çıkıp sonra yuhalanacağını...Zaten teknik direktörümüz onu oynayabilir durumdaysa sahaya sürer..3-4 maç üst üste de fit bir Ronaldo'nun ıslıklanacak kadar kötü bir performans çizmesi bence imkansız olaydır..

Villa'yı, Torres'i, Eto'o yu biz de isteriz..Hem dünya starı hem formda..Ama onlar istemez işte.. Onların isteyeceği derecede bir kulüp değiliz..O itibarımız yok henüz Dünya platformunda..Bu yüzden şartlar oluşması halinde Ronaldo bu takıma büyük güç, büyük getiri sağlar..Ama şartların oluşması şartıyla..O şartlar da açık; kilolarını vercek, özel hayatını düzenleyecek, bazı alışkanlıklarını bırakacak..

Konu İbodaca tarafından (01-05-2009 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla