Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2009, 21:25   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Murat Erdoğan : Beşiktaş Puan Kaybedecek

Sivasspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde tesislerde yaptığı çalışma ile tamamladı. Başarılı oyunculardan Murat Erdoğan: "Şampiyonlukta sadece Beşiktaş ile yarışmak bizim için bir avantaj. Çünkü puan kaybedeceklerini düşünüyoruz" dedi.

Son antrenmana, sakatlığı devam eden Sedat ile izinli olan Herve Tum dışındaki bütün futbolcular katıldı. Koşu çalışması ile başlayan antrenman, tek pas çalışması, istasyon ve yan top çalışması ile devam etti. Ceza alanı dışından şut çalışmasına da yer verilen antrenmanın son bölümünde ise taktik amaçlı çift kale maç oynandı. Antrenmanı bir grup taraftar da izledi.
Sivasspor'un son haftalardaki başarılı isimlerinden Murat Erdoğan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, "Bizim için yine Trabzon maçı gibi final havasında geçecek bir maç. Çok iyi konsantre olmamız lazım. Türkiye'ye ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gösterdik. Az bir zaman kaldı. Son düzlükteki en önemli maçlardan biri bu maç olacak. Gaziantep kaliteli bir takım, üst sıralara oynayacak bir kadrosu var. Onlar da bizi yenmek için oynayacak. Çünkü herkes iyi olan takımları yenmek istiyor. Bu nedenle iyi konsnatre olarak 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.
Şampiyonluk yarışında Sadece Beşiktaş ile mücadele etmelerinin avantaj oylduğunu söyleyen Erdoğan, "Beşiktaş ile yarışa devam etmek istiyoruz. Diğer takımların yarıştan kopmasını istiyoruz. Çünkü Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini düşünüyoruz. Bu hafta Fenerbahçe'yi yenseler bile başka takımlara karşı puan kaybedebilirler. Alttan başka takım gelmedikçe Beşiktaş'ı altımızda tuacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle sadece Beşiktaş ile yarışıyor olmamızın bizim için daha iyi olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla