Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2009, 17:18   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gese 2 gün izinli

Süper Lig'de son sırada yer alan Hacettepe'ye deplasmanda 2-0 yenilerek, şampiyonluk yarışından iyice uzaklaşan Galatasaray'da, futbolculara iki gün izin verildi.

Sarı-kırmızılı takımda bugün ve yarın dinlenecek futbolcular, Ankaragücü maçı hazırlıklarına 4 Mayıs Pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayacak.

Dün geceki Hacettepe yenilgisinin ardından geç saatlerde İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesine, bir grup öfkeli taraftar tepki gösterdi.

Atatürk Havalimanı'nda takımın gelmesini bekleyen bir grup taraftar, Galatasaray Kulübü yönetimi ve Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i istifaya çağırırken, takım kaptanlarından Hasan Şaş'a da tepkide bulundu.

Futbolcuların takım otobüsüne bindiği sırada bir taraftar, dizüstü bilgisayarını oyuncuların üzerine fırlattı. Kimseye isabet etmeyen bilgisayar, takım otobüsüne çarptı.

Fanatik taraftarlar takım otobüsünü de tekmelerken, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle havalimanından çıkan Galatasaray kafilesinde özellikle yabancı oyuncuların endişelendikleri gözlendi. Bu arada Ümit Karan, dedesinin rahatsızlığı nedeniyle Almanya'ya gitti
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla