Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2009, 18:41   #21
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Olur mu usta yaa...Ne oyuncular var alabileceğimiz, biraz etrafımıza bakarsak neler buluruz neler ama bakan yokki...Tamam Manu falan değiliz ama yine de kötü futbolculara kalacağız diye bir şey yok, 5-10 milyon €'lara adam gibi forvetler alabilirsin, çok büyük başarılar hedefliyorsan da 15 milyon €'lara da çıkabilirsin...İlla Ronaldo işe yaramaz dememiz için Manu falan olmaya da gerek yok...Reklamımız yok doğru ama eğer reklamımız Ronaldo'dan gelecekse bırakın gelmesin, kendi reklamımızı kendimiz yapalım artık, Fb Ş.Liginde yarı finale çıktı reklamı oldu, yarı finale kadar çıkmasa Carlosmuş falan kim takardı...Reklam falan yapacaksak Rivaldo'yu falanda alalım o zaman, futbolu bırakmamıştı en son!..Yaş meselesine gelince, ne oyuncular var 40 yaşında taş gibi, kendine bakmış takır takır topunu oynuyor, ne oyuncular var 32'de pili bitmiş!..Yaşa fazla bakmam yani ben, ama adamın bi haline tavrına falan bakarım, baktığım kadarıylanda Ronaldo'dan bir şey olmaz, hele Türkiye'de hiçbir şey olmaz...Yuhlanma meselesine gelince, Gs taraftarı gibi mi olalım yanii, Lincoln takımı satıyor adamlar hala Lincoln diye bağırıyor, bizde de Roni top oynamazsa, sahada yürürse, sadece top ayağıma gelsin de vurayım havasındaysa, savaşmazsa vs. hala Roni diye mi bağıracağız, oldukça iyimsersiniz bu konuda valla, ne diyim...Villa'yı, Torres'i falan istemeye de gerek yok, Podolski 10-12 milyon €'ya, Riise 6-7 milyon €'ya, Dos Santos 6-7 milyon €'ya vs. bi yerden bi yere gidiyorlarsa bi düşünmek lazım, daha ne vardır böyle oyuncular diye...

Hacı benim şartım belli..Kilolardan kurtulacak, sağlıklı ve fit olacak..Aksi halde kim ne yapsın boğa gibi adamı..Ama şu söylediklerim gerçekleşirse de Ronaldo'yu Lincoln ile kıyaslamak ayıp olur.. Biri dünya markası, herkesin onun gibi olmak istedği bir forvet..Öbürü çapulcunun filama taşıyanı..

Podolski yi elbette Ronaldo'ya yeğlerim..Ama Podolski gelir mi? Ya da bizimkiler alabilir mi..? Adam Köln'e döndü yaw..5 yıllık imzaladı..Kimse mi istemez Podolski'yi..İllaki isteyenler olmuştur..Ama adam doğduğu kulübe döndü geri..Dos Santos veya Riise nin de Türkiyeyi tercih edecekleri muamma yani.. Biri Roma da, Öbürü İngilterenin hatır sayılır kulüplerinden birinde..Demem o ki..Bu tür oyuncuları okadar kolay bi şeklde katamayız kadromuza..Bizden önce isteyenleri elbette olur..Türkiye'yi son çare, son alternatif konumunda görüyor futbolcular..Misal Kewell, Baros, Carew, Anelka..Bunlar Türkiyeye gelirken Avrupadaki hemen hemen tüm itibarları kayıp oyuncular..

Ronaldo da öyle işte..Ama daha büyük bir marka..Sağlıklı olunca daha etkili bir forvet..Bu yüzden çok uzak bakmıyorum ben..Ama 10-15 e adam akıllı bir forvet alıcaklarsa illa ki alsınlar..Napalım Ronaldo'yu..Fakat alabilirler mi? Ya da alıcaklarına inanıyomuyuz? İmkansız olay gibi birşey..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla