Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2006, 10:51   #13
By_uLKeN
 
By_uLKeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.

Demirören linçten kurtuldu
Beşiktaş Başkanı Demirören, Pazar günü İzmir'deki Deniz Restaurant'ta yemek yerken bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Başkanı, linçten garsonlar kurtardı.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Pazar günkü Vestel Manisa maçı öncesi İzmir'de bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı ve linç edilmekten son anda kurtuldu. Başkan Yıldırım Demirören, Vestel karşılaşması öncesi İzmirli Beşiktaş Kongre üyeleri ve Genel Sekreter Kenan Öner ile birlikte Kordon'daki Deniz Restaurant'a yemeğe gitti. Başkanın yemeğini öğrenen bir grup Fenerbahçe taraftarı, restaurantın bulunduğu yolun karşısına gelerek başkan Demirören ve yanındakiler aleyhinde tezahürat yapmaya başladı. Başkanı, "Galatasaray'ı sen şampiyon yaptın" şeklinde sloganlarla protesto eden ve bazılarının üzerlerinde "Genç Fenerbahçeliler" tişörtleri olan grup, bir süre sonra ikiye ayrıldı. Gruptan bazıları tezahüratların ardından giderken, kalan 10 kişilik grup restaurantın içine girmeye teşebbüs etti. Olayın büyümesi üzerine kongre üyeleri ve restaurant çalışanları, şişeleri kırarak başkanı korumak istediler...

ŞİŞELERİ KIRDILAR

Etrafında koruma çemberi oluşturulan Demirören de ceketini çıkarıp olası bir saldırıya hazırlandı. Bu gelişme üzerine grup tekrar yolun karşısına geçerken olay yerine gelen polis Beşiktaş Başkanı'nı restauranttan çıkartarak korumaya aldı. Demirören, sezon başında "Ben 'Bu yıl amacımız Fenerbahçe'yi şampiyon yapmamak' derken, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğim için söyledim. Ama yanlış algılandı. Fenerbahçelilerin küçük bir kısmı bu işi düşmanlığa götürmeye çalışıyor" diye konuştu.

Haber: Kazım KANAT/ Sabah

09.08.2006


Kod:
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=29879
By_uLKeN Ofline