Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2009, 21:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Genç Arsenal : 3-0

İngiltere Premier Ligi'nde 35. hafta mücadelesinde Portsmouth Fratton Park'ta Arsenal'i konuk etti. Genç ve yedek oyunculardan kurulu Arsenal karşılaşmayı 3-0 kazandı, Nicklas Bendtner takımını sırtladı.
Arsenal'a galibiyeti getiren golleri 13 ve 41. (p) dakikalarda Danimarkalı genç forvet Nicklas Bendtner ve 56'da Carlos Alberto Vela kaydetti. Karşılaşmanın 16. dakikasında ise Pompey'den Noe Pamarot kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu 3 golde de takımın Rus yıldızı Andrey Arshavin'in parmağı vardı. 13. dakikada Bendtner'in kafa ile kaydettiği golde asist Arshavin'in, 41'de kazanılan penaltı yine Arshavin'in yere düşmesiyle, kazanıldı. 56'da Arshavin'in çektiği şutun devamında ise golü Vela kaydetti.
Bu sonucun ardından Arsenal ligde puanını 68 yaparken, Portsmouth 38 puanda kaldı. Takımlar sahaya ise şu 11'ler ile çıktı;
Portsmouth: James, Pamarot, Campbell, Distin, Hreidarsson, Pennant, Davis, Hughes, Mullins, Belhadj, Crouch. Yedekler: Begovic, Primus, Nugent, Kanu, Basinas, Utaka, Cranie.

Arsenal: Fabianski, Sagna, Song Billong, Djourou, Eboue, Walcott, Denilson, Ramsey, Arshavin, Bendtner, Vela. Yedekler: Mannone, Bischoff, Coquelin, Emmanuel-Thomas, Merida, Randall, Frimpong. Diğer maçlar ise şu şekilde sonuçlandı:
Middlesbrough 0 - 2 Manchester U.
Chelsea
3 - 1 Fulham
Manchester C. 3 - 1 Blackburn R.
Portsmouth 0 - 3 Arsenal
Stoke C. 0 - 1 West Ham U.
Tottenham H.
1 - 0 West Bromwich A.
Wigan Athletic 0 - 0 Bolton W.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla