Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 08:21   #46
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Umarım futbolcularda rahat kazanırız havasında değillerdir zira ben rahat kazanacağımızı düşünmüyorum.
Derbi maçında rahat kazanırız diye düşünenleri de anlamıyorum. İlk 30 dakikada maç bitermiş yok fark olurmuş. Beşiktaş bu sene kaç maçını ilk yarım saatte kopardı da bu maçta o kadar rahat olsun yada kaç takıma fark attık ta bu kadar rahat fark olur diyorsunuz. Maçı kazanalım da o yeter.
Derbilerde favori olmaz. Fenerbahçe'nin 2 sezonu kurtarma maçı var. İkisi de bize karşı. Adamlarda resmen Sivas şampiyon olsun dediler. Bu maçlar çok zor geçecek. Fenerbahçenin sakat ve cezalarının çoğu dönüyor. Uzun zaman sonra ideale yakın 11 ile sahaya çıkacaklar. Uzun zamandır oynamayan oyuncularında hırsı olacaktır, bir çok oyuncununda sezonu kurtarma maçı olacaktır. Bu bakımdan Beşiktaşımızın işi çok zor. Bu yüzden rüyayı ayakta görmeyin. Gece yatarken görün.
Taraftarın bir kısmı zaten uçmuş durumda, umarım ayakları yere basan kısım daha fazladır.

Beşiktaş bütün maçlarını kazanamazsa şampiyon Sivas olacaktır. Şu anda hemen hemen her takım Sivas şampiyon olsun diye çabalıyor. Buna Galatasaray ve Fenerbahçe de dahil. Öyle ki basına yansımaya başladı bu olaylar, daha fazlası da yansıyacaktır.
Sivas'ın kalan maçlarına bakacak olursan muhtemelen 1 beraberlik alır diğerlerini kazanır. O beraberlik de zor görünüyor ama.

Konu shawnodese tarafından (03-05-2009 Saat 08:25 ) değiştirilmiştir..
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla