Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 16:33   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Olimpiyakos 19 - 18 AEK (Yunanistan Kupa Finali)

Yunanistan Kupası'nda gol yağdı !.. AEK ile Olympiakos'un Atina Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği maç inanılmaz bir mücadeleye sahne oldu !.. Futbolseverlerin tam 37 tane gol izlediği maçın sonunda kupa Olympiakos'un oldu.

Ligtv'nin haberine gnre; Yıllarca unutulmayacak bir mücadeleye sahne olan maçta ilk goller AEK'dan geldi. Blanco 4. ve 8. dakikalarda atığı 2 golle AEK'yı 2-0 öne geçirdi. İlk yarı böyle biterken Olympiakos 47. dakikada Derbyshire ve 70. dakikada Dudu'nun golleriyle beraberilği yakaladı.

Müthiş bir çekişmenin yaşandığı maçta Scocco 90. dakikada AEK'yı 3-2 öne geçirdi. AEK'lılar kupa sevincini yaşamaya hazırlanırken uzatma dakikalarında Derbyshire sahneye çıktı ve skoru 3-3 yaparak, finali uzatmalara götürdü.

Maç gibi uzatmalar da unutulmaz anlara sahne oldu. Olympiakos 102. dakikada Galletti ile golü bulunca 4-3 öne geçti. Ama Galletti golün hemen ardından kırmızı kart gördü. Bu kartın hemen ardından bir kırmızı kart da Papadopoulos'a çıktı ve Olympiakos bir anda 9 kişi kaldı. Geriye 15 dakikalık bir uzatma devresi daha kalmıştı ve 105 dakikadır amansız bir maç oynayan Olympiakos 9 kişiyle mücadele edecekti.

AEK beraberlik golünü çabuk buldu. 107. dakikada Scocco, skoru 4-4'e getirmeyi başardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç penaltılara kaldı.

120 dakika gibi penaltılar da inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu.

Ardarda ağlarla buluşan goller sonunda Olympiakos 19-18'lik toplam skor ile Yunanistan Kupası'nın sahibi olmayı başardı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla