Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2009, 22:13   #32
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sivok'u ortasaha oynatmak hataydı..Ki gördük bunun etkilerini ilk yarı..Stoperlerin içine kayan Sivok'dan boşalan ortasaha da Fenerliler cirit attı..Pas rekoru kırmaya oynadı adamlar resmen..Biz ise 2 pası ardarda yapamadık..Cisse girdikten sonra oyun bize döndü..Daha akıllı, mantıklı işler yapmaya başladık..Fakat özellikle Yusuf'un ayağına aldığı her topu ezmesiyle bütün ataklar yarıda kaldı..Tello, Bobo çok etkisizdi..Ernst takımı ateşlemeye başlamışken oyundan alındı..Kalsaydı bişeyler olabilirdi..Ama Serdar daha büyük bi ateş yaktı tabi..

Stres etkili olmuştur elbette..Ama bu bir gerekçe olamaz..Yıllardır bu tür maçları kaybediyoruz..Bu sefer alıcaz dedik..Yazık ki ruhsuz futbolcuları, bilgisiz antrenörü unutmuşuz..

Gökhan Zan ne kadar formda olursa olsun, bizim defansmzda oynamamalı demiştim..Ki gördük yine patladı bomba.. Saçma sapan bi hatası maça maloldu..

Önümzde zorlu maçlar var..2 Ankara galibiyeti moral olabilir..Ama bu şekilde GS'yi yenme ihtimalmz çok zayıf..Şampiyonluk ihtimalimz çok zayıf..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla