Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2009, 08:44   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Borcunu ödeyemedin

SEVGİLİ Mustafa’nın sezonun ilk yarısı oynanan F.Bahçe maçında Beşiktaş’a, Beşiktaşlı’ya borcu vardı. O maç için kullanılacak en kötü kadroyu kullanmıştı. Hatta ben tribünde yakın dostlara “Kaybetmek için bir kadro yapmış, bu kadro ile buradan sağ çıkmaz” demiştim,. Hem 11 yanlıştı, hem oyun oynama mantalitesi. Senin elinde Tello, Holosko, Bobo varsa bunlarla büyük maçları kazanırsın. Dışında olmaz. Dün akşamki oyuna bakıyorum kadro seçimi de en akıllı seçim, mantalite kötü, futbolcular daha da kötü. Bir final maçını oynayan Beşiktaşlı futbolcu böyle mi oynar, böyle mi oynamalı?

BEN maçı seyrederken, bu çocuklar maçtan önce çaktırmadan bir bara gitmişler biri iki tek de atmışlar gibi geldi. Hele hele ilk yarı hafif alkol almış bir topluluk seyrettim. Bu çok büyük bir ayıp. Final böyle oynanmaz. Daha 1. dakikadan çıkarsın ısıra ısıra oynarsın. O Beşiktaş’ın muhteşem seyircisi bunu bekliyordu. Ama sünepe bir takım görünce onların da potansiyeli düştü.

KOMEDİ HAKEM ÜÇLÜSÜ

BEN bu maçın hakemini hiç tutmam, hiç de sevmem. Bu ülkenin en ödlek adamıdır. Futboldaki en büyük avantajı çalmama rekoru da onda, kasıntısı da onda. Be kardeşim, futbolunu en büyük avantajını cebinde tutuyorsan hemen bu işi bırak. Hakemlik ödlek adam işi değildir. Dün yardımcılarına bakıyorum onlar da ispiyoncu. Hiç faul olmayan şeylere veya futbolcu itirazlarına ellerinin içinde kimse duymasın diye ispiyon ediyorlar. Ortada fol yok, yumurta yok. Dünkü hakem üçlüsünü Yunus Yıldırım hiç darılmasın, kızmasın ama Komedi Dans Üçlüsü’ne benzettim.

BEŞİKTAŞ bu kayıptan sonra ne yapar. Sonuna bağlayayım. Bu kayıp bir yerde ayıp. Ama ciddi şekilde büyük bir hasar var. Rakibin Sivasspor yenilmiş, senin 3. defa liderlik büyük bir şans olarak ayağına geliyor. Bundan sonra olacakları işaret etmek kehanet. Bence mümkün değil. Şimdi bu takım birinci de olabilir, ikinci de, üçüncü de. Tabii ki bu yenilgi hangi takımın olursa olsun ruh halini bozar. Zaman yalan söylemez, bekleyip göreceğiz.

DİPNOT: Kapalının üstünde bana sıhhat ve afiyet dileyen pankartı asanlara sonsuz teşekkürler. Mütehassis oldum, yarı yarıya da iyileştim, tedavi oldum. Dostlarıma bu haberi vermek isterim...

Vedat Okyar
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla