Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2009, 09:51   #51
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hea bide artık dayanamıyorum abi, hele de böyle bir maçtan sonra...Sen hala Nobre'yi kötüleyip Bobo'yu savunuyorsan diyecek bir şeyim de yok size ve sizin gibilere...Nobresiz nasıl zorlandığımızı cümle alem görüyor ama sizin gibiler göremiyor, siz anca Bobo'ymuş, Delgado'ymuş onlara kanın, neymiş yıldızlarmış, görüyoruz işte, sahada yürüyen, savaşmayan, topu kaleye gönderemeyen yıldızlar!..Yusuf'a küfret, Denizli'ye söv, Rüştü'ye satılık ! de, ama Delgado, Bobo'ya bir şey yok, işte taraftarlığınız bu kadar, bu zihniyetle bi yere varamayız biz!..Ama siz devam edin devam, haketmeyenlere sövün, hakedenleri de bağrınıza basın, çok güzel!..
nobrenin oynadigi hangi derbiyi kazandik söylermisin ....ama yok sizde eziklerden gelen herkesi bagriniza basin ve görün önemli maclarda kücük maclari öyle yada böyle kazanirsin ama denizliyi savunuyorsun hangi önemli maci kazandi rüstüyü savunuyorsun yedigi iki golüde gördük ilk golde hakem düdük calmamis bizim rüstü ellerini kaliriyor pozisyonu birakiyor , sivok kontra ataga kalkiyor rüstü yerde yatan eski takim arkadasina kiymayip oynunu böldürüyor birak gebersin sanane ama eski takiminin yenimesini istermi hic....yusufa gelince maci tekrar izle ve böyle birisinin besiktasta ne isi var diye kendine sor..resmen bir fenerbahceli gibi oynadi bunu ben demiyorum maci izle birdaha...size kalsa alexi semihide alalalim baskan olarakta aziz yildirim gelsin siz onlara sahip cikarsiniz , ama her hafta cikar burda besiktasin altyapisindan cikan genclere küfür edersiniz yda hakaret ...siziiniz
besiktasliliginizda böyle demekki....
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla