Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2009, 18:36   #19
NeoRock

NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
En son cümlende kendinle çelişiyorsun.. '' iyi top oynayan kadroyu bozup durma '' diyerek..
Gökhan Zan son haftaların en iyi oyuncusu olduğu su götürmez bir gerçektir..Ayrıca maça çok iyi başladı..Golde hatası büyük ancak bu bireysel bir hatadır..Hocanın Gökhana güvenip forma vermesi hata değildir..
Derbileri kaç senedir kazanamıyoruz zaten özellikle Fenere karşı..Bu yeni birşey değil..Burda hocaları yargılamak yerine Futbolcu kalitesinin tartışılması gerekir..Bobo,Holosko,Delgado,Tello bu kadar kötü oynar bu kadar top ezerse değil Fener,3.lig takımını yenemezsin..
Ayrıca şunu da anlamıyorum..Derbileri kazanamazsak ne yapayım o şampiyonluğu diyen arkadaşlara inanamıyorum..Diğer maçları kazanırsan 3 puan,derbileri kazanırsan 10 puan mı veriyorlar da benim haberim yok ?? Şampiyon olup tarihte ki yerini aldığın zaman orada Derbileri kazanamadan şampiyon oldu diye yazmayacak ki..Şampiyon Beşiktaş yazacak..Tabi ki gönül ister Ezeli rakipleri yenmek ancak olmuyorsa da dünyanın sonu değil..Şimdi biz Gs yi de yenemeyip diğer maçları kazanıp 10 puan toplayıp Şampiyon olursak ne olacak ?? Şampiyonluğumuz sayılmayacak mı??töbe töbe
3 senedir çevremdekilere,1 senedir de bu forumda basbas bağırıyorum,savunmadan topu alacak,pas alışverişi yapacak,oyun kuracak 1 tane oyuncumuz yok..Bize önde basan,pres yapan her takım bize yener diyorum 1 senedir burada..Ernst gelirken itirazım bunaydı..Tamam bize Ernst te lazım fakat bize oyun kurabilecek,yumuşak,pas yüzdesi yüksek,soğukkanlı bir orta saha oyuncu lazım demiştim..herkes bana Ernste burun kıvırıyor şuna bak demişti..Dediğim gibi itirazım Ernst ismine değil,pozisyon ve oyuncu karekteri ile ilgiliydi..
Ayrıca Şampiyonluk şansımız hala sürüyor..10 puan bize yeter..Unutmayın ki bizi bu heyecanı yaşatan adam Denizlidir..Denizli olmasaydı puan olarak buralarda olurmuyduk tartışılır..Ancak Camiaya havayı getiren adam Denizlidir..Taraftarı inandırdı,taraflı tarafsız herkes Beşiktaş Şampiyon olacak demiyormuydu??Puan farkı hala 1 şampiyonluj şansımız dün neyse bugün de odur..benim anlamadığım şey 1 mağlubiyetle (kötü,berbat bi mağlubiyet kabul)takımı,hocayı satmak bize yakışmaz..
Konuyu açan arkadaş sen değilmiydin,Şampiyonluk geliyor bayrakları hazırlayın diye konu açan??
Lütfen sizi kızgınlık,öfkeli düşüncelerinden arınıp sağlıklı mantıklı düşünmeye davet ediyorum..! ezik mağlubiyeti bizi bu noktalara taşımamalı..önümüzde ki maçlardan 12 puan çıkartacağız ve Şampiyon olacağız..
Seninle tamamen aynı şeyleri düşünüyorum, güzel özetlemişsin olayı..