Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2009, 19:09   #7
aяda
saLLa

aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arda duygusal davranma burdakı herkes ınan senın kadar besıktaslı. tabı kı bızler besıktası fenere koysada koymasada karsılıksız sevıyoruz ama ortada bır ayıp var ve bu ayıp futbolcuların ayıbı teknık dırektorun ayıbı bırak bu ayıplarını dusunsunler ve temızlesınler. bız 11 puan ondeyken sampıyonluk vermısız o sene bıle her mac trıbunlerı doldurup takıma destegımızı verdik. bu tarz yenılgıler ne ılk ne de son mutlaka yıne olucak ama bu ayıbı bazılarının dusunmesı gerek besıktas formasının kutsallıgını dusunmelerı gerek bu camıanın buyuklugunu dusunmelerı gerek bınlerce taraftarın umudunu calmanın cezası ''sen şampiyon olmasanda , kupaları almasanda , fenere de koymasanda seviyoruz işte varmı diyecein.. !'' demek olmaz.
gökhan abim haklısın belki çok fazla duygusal davranıyorum.. ama eminim bu sonucun sorumluları da herşeyin farkında ve biz tepki gösterip destek olalım hatalarını gösterelim derken köstek olduğumuzu bilmemiz gerek bence.. kaldı ki önümüzde daha 4 hafta ve alınacak 12 puan var.. eğer o puanları alamaz şampiyon olamazsak emin ol burda en fazla tepkiyi gösterenden daha fazla tepki gösteririm. diyebilirsinki iş işten geçtikten sonra tepki göstermek kaybedilen kupaları geri getirmez .ama şuan tepki verirsek o kupaları kazanma ihtimalini zaten sıfıra indirirz bence. o yüzden henüz erken oldğnu düşünüyorum takımı burda eleştirenler herşey bitmiş gibi davranıyo bu çok saçma geliyo bana.. takımı ileri doğru iticemiz yerde arkadan ilerlemesin diye çekiştiriyoruz sanki

Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..

Konu aяda tarafından (04-05-2009 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla