Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2009, 19:58   #25
OzzY
Eye For An Eye

OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dün akşam ki maç denizlinin gerçek sınavlarından birisiydi...ve sınavdan geçemedi...
istanbulda ki 3 takımın birbirlerinden başka rakibi yok, ve birbirleriyle yaptıkları maçları dikkate almak lazım...evet bunlar derbi maçı daha farklı oluyo ama durum budur...

ernst - cisse ikilisi bozulunca orta sahamız çöktü...geldiğinden beri banko 11 de olan ernst, sadece maç sonlarına doğru çıkarılan adam, dün yenik durumdayken maçı çevirmeye çalışırken çıkarıldı...sonuç : orta saha çöktü ve maç o anda bitti...

kadronun sürekli değişmesi bizi bugüne kadar getirdi...rakiplerimizin bizden zayıf olmasını göz önüne alarak bunu söylüyorum...g.zan kaç sezondur aynı basit çok basit, ve hatta komik hatalar yapıyor...ne kadar iyi oynasa da, hatasız oynasada mutlaka böyle saçma bir hata yapar...bunu artık normal karşılıyorum...ve oynatan t.direktörlerin bunu göze alarak oynattıklarını düşünüyorum...

delgado ve bobo...bu ikisi 2 sezondur öyle böyle oynadılar...umudumuzu koruduk ve bekledik değişen bişey yok...ben bundan sonra da düzeleceklerini düşünmüyorum...

zaten bir futbolcu burda mutluyum,futbolu burda bırakmak istiyorum, bu takımın taraftarıyım falan gibi laflar etmeye başlıyosa o futbolcudan şüphe etmeye başlayın...adam hayatında Beşiktaş ı bilmemiş, anlamamış ne derse hikaye...bir futbolcunun amacı her zaman daha büyük bir kulüpte oynamak olmalı...ancak böyle olursa başarılı olur ancak bunu hedeflerse bize yararı olur...böyle laflara pek inanmamamız lazım...

bence böyle işte ...

Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M. Kemal ATATÜRK

OzzY Ofline   Alıntı ile Cevapla