Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2006, 16:01   #26
rtmtita
 
rtmtita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Açıklama
09.08.2006 16:21

Bugün Sabah Gazetesi'nde Kazım Kanat imzası ile yayınlanan “Demirören’i Öldürüyorlardı, Linçten Kurtuldu “ haberindeki iddialar gerçek dışıdır. Haberde, Vestel Manisaspor ile oynadığımız karşılaşma öncesinde Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz'in yemek yediği restoranda bir grup Fenerbahçeli taraftarın saldırısına uğradığı, Başkanımız'ın linçten kurtulduğu ve restorandaki görevli personelin karşı tarafa şiddetle müdahale ettiği iddia edilmektedir.
Orada bulunanların da tanık olduğu gibi, yemek sırasında 7-8 kişilik gençlerden oluşan bir grup restoranın karşı caddesinden sözlü saldırıda bulunup olay yerinden kaçmıştır. Herhangi bir kargaşa yaşanmadığı gibi fiili saldırı asla olmamıştır. Yemek sonrasında Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz hiçbir güvenlik önlemi olmadan kaldıkları otele yürüyerek gitmişlerdir.
Liglerin yeni başladığı bir dönemde birinci önceliğimiz spordaki şiddeti önlemektir. Böylesine hassas ve tahriklere yolaçabilecek bir konuda ilgilileri daha duyarlı olmaya ve sorumluluğa çağırıyoruz….
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
__________________
KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR!
rtmtita Ofline