Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2009, 19:19   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İlk Finalist Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçında Arsenal ile Manchester United karşı karşıya geliyor. İtalyan hakem Roberto Rosetti'nin yöneteceği dev mücadele Arsenal'in mabedi Emirates'te oynanacak maç saat 21:45'te başlayacak ve Star TV'den naklen ekranlarınıza gelecek.

Old Trafford'da oynanan ilk maçı 1-0 kazanan Manchester United için bu karşılaşmada alınacak her türlü galibiyet ve beraberlik final için yeterli olacak. Ev sahibi Arsenal ise tur atlamak için iki farklı galibiyete ihtiyaç duyuyor. 90 dakika sonunda alınacak 1-0'lık galibiyet maçı uzatmalara taşıyacak.
Ferdinand & Van Persie oynuyor

Karşılaşma öncesi Manchester United'da defansın önemli ismi Rio Ferdinand'ın, kaburgasından yaşadığı soruna rağmen ilk 11'deki yerini alacağı belirtiliyor. Sol bek Patrice Evra da hafif sakatlığına rağmen takımındaki yerini alacak.
Arsenal'de ise hücum hattının önemli ismi Robin van Persie kasığındaki sakatlığın düzelmesinin ardından forma giyecek duruma geldi. Ancak eski M. United'lı Mickael Silvestre'nin durumu belirsizliğini koruyor.
Rus yıldız Arshavin, statü gereği forma giyemezken Eduardo ve Clichy de sakatlıkları nedeniyle forma giymemesi kesin olan oyuncular arasında bulunuyorlar.
Muhtemel 11'ler
ARSENAL
Almunia
Gibbs
Toure
Djourou
Sagna
Diaby
Fabregas
Walcott
Nasri
Van Persie
Adebayor MANCHESTER UNITED
Van der Sar
O'Shea
Vidic
Ferdinand
Evra
Carrick
Anderson
Fletcher
Ronaldo
Rooney
Berbatov
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla