Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2009, 19:59   #1
summer
tek aşkım beşiktaşım
 
summer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 ağlatan bir aşk hikayesi...

Ağlatan Bir Aşk Hikayesi

Kalbimin hiç tanımadığı duyguları daha yeni yeni hissetmeye başladığı dönemlerdi . Çevremde bir sürü arkadaşım vardı ama mutlu değildim . Aradığım başka birşeydi . Birgün arkadaşlarla beraberdim . Onlar gülüp eğlenirken ben bir kenara çekilip içimdeki fırtınalrı dinliyordum . Arkadaşlarımda alışmıştı bu duruma .
Yanıma gelip oturanı far etmemiştim ta ki sanki çok derinlerden gelen bir selam sesini duyana kadar . Selem dedim bende , neden yalnız oturuyorsun diye sordu bilmiyorum dedim. Kimse seni anlamıyor hatta kendin bile değil mi dedi , evet dedim , bende bu yüzden yanına geldim zaten dedi , bende aynı durumdayım seni görünce aynı benim gibi biri dedim…
Ve ilk defa onun yüzüne baktım o anda kalbim durdu sanki donup kalmıştım. Ne zaman ayrılmıştık eve nasıl geldim bilmiyorum.O gün sürekli onu düşündüm.Sanki aradığım şey buydu hissedebiliyordum.O günden sonra sürekli buluşmaya başladık.Evleri bize iki mahalle kadar uzaktı.Aradan aylar geçti artık ailelerimizde biliyordu.Birbirimizi çok seviyorduk ve çok mutluyduk.
Bir akşam bizim evin zili çaldı.gelen onun teyzesinin kızıydı.anneme birşeyler söyledi.bana evden ayrılma hemen geliyoruz dediler ve aceleyle çıktılar.merak edip bende arkalarından çıktım.bizim evin biraz ilerisinde bir market vardı.orada bir kalabalık gördüm.bende biraz daha yaklaştım.ve kalbime binlerce ok birden saplandı.yerde yatan benim meleğimdi.o da beni gördü eliyle bana gelme işareti yaptı.bana bişeyler söylemek için ağzını açtığında ,ağzından kanlar boşaldığını gördüm.yanına gittim o güzel başını kucağıma aldım.hafifçe gülümsedi.bak ne yapmışsın yeni gömleğine,onun kanına bulanmış gömleğimi göstererek.iki hafta önce doğum günümde o almıştı.ve birden karanlıkta başını benim seçemediğim kazanın olduğu bir yere çevirip tühh yaa dedi,ne demek istediğini anlamamıştım.başını tekrar çevirdiğimde ölmüştü.
Ondan sonrasını hatırlamıyorum gözümü evde açtım.kendime gelir gelmez ağlamaya başladım.o günden sonrada gözyaşlarım hiç durmadı.aradan iki ay falan geçmişti.anneme onlara gitmek istediğimi söyledim.bir şartla kabul etti orda ağlayıpta annesini üzmeyecektim.bende söz verdim.gittik,bir süre oturduk.annesi bak oğlum dedi birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi biliyoruz ne kadar üzüldüğünüde biliyorum ama senden bir ricam var dedi kızım son nefesini senin kucağında vermiş bana son anlarını anlatmanı istiyorum dedi.bende onu üzmeyecek şekilde anlattım.ama bir ara karanlıkta bir yere bakıp tühh yaa dediğini anlamadığımı söyleyince annesi bana sarılıp öyle bir ağlamaya başladı ki.ikimiz uzun süre ağladık.biraz sakinleştikten sonra artık bu dünyada yaşamam için hiçbir sebebin kalmadığına karar vermeme sebep olan şeyi anlattı.o gün onlarda benim sevdiğim yemek varmış bu yemeği benim çok sevdiğimi ve bana getirmek istediğini söylemiş.teyzesinin kızıyla gelirken bize bir araba vurup kaçmış.tühh ya dediği şeyde bana getirdiği yemeklerin dökülmüş olmasıymış.böyle seven bir kalp daha varmıdır şu lanet olası dünyada.tahammül edebilirmiyim artık saçma sapan şeylerin adını aşk koymalarına.bizim yaşadığımız gerçek aşktı.birbirimize söz vermiştik hangimiz önce ölürse cennetin kapısında bekleyecekti.aşkımızı sonsuza kadar yaşayacağımız cennetin kapısında beni bekleyen meleğime bir an önce kavuşmak için her gün yalvarıp beni ona kavuşturacak kişiyi bekliyorum,azraili.
O öldükten bir hafta sonra…..
Bugün haftasonu aşkımla buluşacağım en güzel elbiselerimi giymeliyim.hangi gömleğimi giysem acaba yanakları gibi kırmızı olanı mı yoksa gözleri gibi kapkara olanı mı yada kazanın olduğu gün kanıyla üzerine çiçekler yaptığı gömleğimi.ne kazası yaa ne kanı yaa nerden çıktı şimdi ooff.ben en iyisi son buluşmamızda başını omzuma koyduğu o kokan gömleği giyeyim,evet evet bu daha iyi.anne ben çıkıyorum.ona mı ? tabiki anne yaa her haftasonu kiminle buluşurum ben.iyide neden ağlıyorsun anne.şimdi gidip annesinden izin almalıyım.günaydın müsaade ederseniz kızınızla gezicez biraz,tabi oğlum ona iyi bak olurmu.bak buda ağlıyor noluyor bunlara anlamıyorum.koşar adımlarla gidiyorum aşkıma bu yolda ne kadar uzun.her zamanki gibi bekçi amca karşılıyor beni,hoş geldin oğlum oda seni bekliyordu,biliyorum.günaydın aşkım ben geldim bak hala yatıyor hemde bembeyaz gelinliğiyle,yanaklarına küçük bir öpücük kondurup uyandırıyorum onu,her zaman ki gibi toprak kokuyor meleğim.uzatıyor kollarını yattığı yerden tutuyorum ellerinden tüy kadar hafifne kadar da güzel meleğim benim.hoşçakal bekçi amca,bak koskoca adamda ağlıyor,iyi eğlenin olurmu diyor sakallarından süzülen yaiları silerek.akşam ezanını duyunca anlıyorum işte bugünde bitti,gitmeliyiz bekçi amca kızar sonra.hadi meleğim sen şimdi yat ben haftaya yine gelirim,,birgün diyorum birgün bende bembeyaz damatlıklarımı giyip yanına gelicem.yalvarırcasına çabuk gel diyor.yakında meleğim çok yakında.biliyorum şimdi iyi geceler öpücüğüm olmadan uyuyamazsın.yanaklarına bir tane öpücük konduruyorum,yine o toprak kokusu.geldim anne,hoş geldin oğlum,öldür beni anne bende toprak kokmak istiyorum……
__________________
Click the image to open in full size.

Konu summer tarafından (05-05-2009 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir..
summer Ofline   Alıntı ile Cevapla