Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2009, 08:44   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
bobo'nun peşinde zenit var

Bobo'nun peşinde Zenit var

Beşiktaş’a geldiği günden beri adı sürekli transfer haberleriyle gündeme gelen Bobo, Rusya’nın Zenit Kulübü’nün ilgi alanına girdi.
Brezilyalı futbolcuyu renklerine katmak isteyen Rus ekibinin hocası Dick Advocaat’ın yardımcısının, geçen hafta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini izleyerek, golcü futbolcuyu mercek altına aldığı vurgulandı.
Siyah - beyazlı takımın 2-1 yenildiği maçta gol atma şansı bulamayan Sambacı’nın lig sonuna kadar da izleneceği bildirildi. Beşiktaş’ın kalan maçlarını takip edecek olan Zenit yetkililerinin, özellikle siyah - beyazlı takımın Galatasaray ile oynacakları maçta Bobo’yu takip altına alacağı ifade edildi.
Trabzonspor’dan Fatih Tekke ve Galatasaray’dan Meira’yı transfer eden Rus ekibi, forvet hattına genç bir golcüyü transfer edecekleri ve listenin başında ise Bobo’nun olduğu öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun menajerlerinin, Zenit Yönetimi ile sürekli temas halinde oldukları belirtilirken bu oyuncu için bazı İspanyol ve Fransız kulüpleriyle de görüşüldüğü belirtildi.
Sözleşmesinin bitmesine bir sene kalan Bobo için menajerlerinin, ya kulüpten koparmayı, ya da yeni sözleşmeyle zam yaptırmayı düşündüğü öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi ise Mustafa Denizli’nin raporuna göre hareket edecekleri, iyi bir teklife “Hayır” demeyecekleri bildirildi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla