
Beşiktaşımızın, Udinese'den transfer ettiği Tomas Zapotocny, 4 milyon 200 bin euroluk bonservisi ile en pahalı yedek oyuncular arasında yer alıyor.
750 bin euroluk garanti yıllık ücretiyle birlikte kulübümüze toplam olarak 6 milyon 450 bin euroya malolan Çek futbolcu, son dönemde yabancı kontenjanına takılıyor.
Bundan dolayı zorunlu olarak kulübede kalan Zapotocny'nin, garanti para anlaşması yedekliği dert etmediği ifade edildi. 6+2 yabancı kontenjanı nedeniyle en pahalı oyuncularından birini yedek bırakmak zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi'nin de bu dertten oldukça sıkıntılı olduğu vurgulandı. Siyah - beyazlı oyuncunun sürekli yedek kalması nedeniyle de menajerler tarafından takip edilemediği belirtildi. Yönetimin, iyi bir teklif gelmesi durumunda Bobô gibi Zapotocny'i de satış listesine koyacakları öğrenildi.