Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2009, 11:20   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şota : "Trabzonspor'a Gitmek Hata olur"

Click the image to open in full size.
Hollandalı teknik direktör Louis Van Gaal'ın asistanlığını yapan Trabzonspor'un eski futbolcusu Şota Arveladze, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teknik direktörlük kariyerinde ilk adımı atmak için sezon başında AZ Alkmaar ile iki yıllık mukavele imzalayan ve ilk yılında şampiyon olan yardımcı antrenör Şota, "Bu çok farklı bir duygu" diyerek son günlerde isminin Trabzonspor ile anılmasını değerlendirdi.
"Ben her zaman Trabzonspor'a gelirim. Ama bu şimdilik sadece eş dost ziyareti için olur" diyerek her hangi bir görev için Trabzonspor'a transfer olmayı düşünmediğini söyledi. Türkiye basınını yakından takip ettiğini söyleyen ve her gittiği ülkede taraftarın gönlünde taht kuran Şota, son gelişmeler hakkında şöyle konuştu:
"Türkiye basınını yakından takip ediyorum. İsmim, sıkça Trabzonspor ile yazılıp çiziliyor. Ama bunların hiç birinin aslı yoktur. Trabzonspor'a gelmem için henüz hazır değilim. Teknik direktör konusunda kendimi çok iyi yetiştirmem lazım. Şu anda dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biriyle çalışıyorum. Bu fırsatı tepip Trabzonspor'a gelmem, benim için büyük bir hata olur. Bu demek değildir ki Trabzonspor'u istemiyorum. Trabzon ve Trabzonsporun önemi bende çok büyüktür. Ben her zaman Trabzona gidiyorum, oradan bir türlü kopamadım ve kopamam da. Ama teknik direktör olarak kendimi iyi yetiştirmem gerekiyor. Bunun için Türkiye'yi henüz düşünmüyorum" diyerek son günlerdeki, Trabzonspor'a transferi konusundaki dedikodulara son verdi.
Sezon sonunda Louis Van Gaal'ın Türkiye'de her hangi bir takıma transfer olup olmayacağı sorusuna ise "Onu bir çok kulüp istiyor. Bunların arasında dünya kulüpleri de var. Onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz ama, Türkiye'ye gideceğini düşünmüyorum" dedi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla