Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2009, 11:21   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldo'yu Övdü !

Click the image to open in full size.
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i 3-1 yenerek finale çıktıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada Portekizli futbolcusu Ronaldo'ya övgülerde bulundu.

Ferguson harika bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Arsenal Ronaldo'yu kontrol edemedi ve buda bizi Arsenal'den ayıran özellik oldu. Ronaldo inanılmaz bir oyuncu. Topu Ronaldo ile buluşturduğumuz zaman Arsenal büyük problemler yaşadı. Takım olarak bugün iyi oynadık fakat Ronaldo bugün bir başkaydı" ifadelerini kullandı.
Oyuna hızlı başladıklarını ve erken 2 gol bulduklarını ifade eden Ferguson, bu nedenle Arsenal'in çok zorlandığını ve bunun onlar için dağa tırmanmak gibi bir şey olduğunu sözlerine ekledi. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediklerini ve bunun için gerekli hırsa ve yapıya sahip olduklarını söyleyen deneyimli teknik adam oyundan atılan oyuncusu Darren Fletcher hakkında yaptığı açıklamada, "Bence Fletcher şanssızdı. Çünkü topa müdahale etmek istedi fakat istemeden Cesc Fabregas'ı düşürdü." ifalerini kullandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla