09-08-2006, 20:53
|
#118 |
| Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: | bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Ilginctir, demin Futbolist programinda duydum, haftanin en cok isabetli orta yapan takimi 16 ile Besiktas. Ayni zamanda takimin top kayiplarinin yarisi solda yapilmis, ozellikle Baki Mercimek tarafindan. Acikcaksi dikkat edersek takim orta yapmakta sorun cekmedi, sag tarafta Serdar ve sol tarafta I.Uzulmez 2-3 cok iyi orta yapti ve pozisyonlar da dogdu(Nobre, Burak, G.Zan), ama ileride yeterince cogalamadik. Bu takima Delgado katilirsa, bir iyi forvet gelirse, sola bir oyuncu daha alinirsa Anadolu takimlarina karsi da zorlanmaz bu takim.
Zaten ben inaniyorum bu seneki tum zorlu deplasmanlari ve derbileri kazanacak, en azindan en cok puan toplayan takim olacak, bir de Anadolu takimlarina karsi ozellikle Inonu'de bir cozum bulunursa cok iyi olacak. | O ortaların çoğu kanatlardan yere doğru verilen paslar ki zaten biz topu aldığımızda hemen kaybettik,yani olumlu sayılmaz çoğu.İ.Üzülmez gerçekten uzun süredir yapmadığı kadar orta yaptı ki bunların çoğuda güzel ortalar ancak nobre ye yaptığı orta sayısı sadece 1.Önemli olan nobreye doğru düzgün top atabilmek.Top kayıplarına gelirsek baki defansif olarak iyide olsa topu oyuna sokmada sıfır olduğu için öyle oldu.Bence altyapıdan yetişen mehmet sedef'i de bir düşünmeli tigana...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |
| |