Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2009, 19:15   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Delgado'ya elveda

Click the image to open in full size.
DELGADO`YA ELVEDA

Denizlinin, Yıldız olduğunu artık göster diyerek fırçaladığı Arjantinliyi gözden çıkaran Siyah-Beyazlılar, 2 yıllık anlaşması olan Delgadoyu müşteri bulursa satacak.


Taraftarlar da istemiyor
Delgado sonunda herkesin sabrını taşırdı. Devre arası sakatlık geçiren ve 3 maç takımını yalnız bırakan Beşiktaşlı futbolcu, daha sonra formasına kavuşsa da bir türlü eski performansına ulaşamadı. Taraftarların ‘Böyle 10 numara olmaz’ diyerek tepki gösterdiği Delgado’ya dün de Mustafa Denizli fırça attı.
Performansın yetersiz
İdmanda yıldız futbolcuyu bir kenara çeken Mustafa Hoca, ‘Bize böyle günlerde lazımsın. Yıldız olduğunu göster. Kritik dönemdeyiz. Böyle maçları çevirmen lazım. Kalan haftalarda senden üstün performans bekliyorum. Yoksa takımdaki durumunu yeniden masaya yatırmak zorunda kalabiliriz’ dedi.
6 haftadır gol atamıyor
BU sezon 6 gol ve 4 asistle oynayan ve Beşiktaş’taki en kötü dönemini yaşayan Delgado, 6 maçtır golü unuttu. Beşiktaş yönetimi sözleşmesi bu yıl bitecek olan Delgado için Ülker’e 7 milyon euro verip bonservisini almış iki yıllık imza attırmıştı. Siyah-Beyazlılar iyi bir teklif gelmesi halinde hemen satacak...
Star
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla