Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2006, 23:30   #129
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı
DOSTUM SEN DAHA ONCEDE SOYLEMISTIN TANIDIGINI.. SENIN SOZLERINE GUVENIYORUM SENCE NASIL BESIKTASA YARARMI
Kesinlikle çok iş yapar.Türkiye'de zaten ofansif anlamda iş yapabilen bek oyuncusu sıkıntısı var.Bu adam bu işi çok çok iyi yapıyor.Hele ki biz bek oyuncularımızın kanat bindirmeleri yapıp orta yapamaması sıkıntısını çok derinden yaşıyoruz.En azından kanatların birinde bu sorunu çözecektir.Asıl yeri sol bek ama sağ bekte de rahatlıkla oynayabilir.Zaten bir iki maçta oynadığını da gördüm.tv8 Brezilya ligini verdiği zamanlarda baya bir maçını izleme şansı bulmuştum.Her sene de asistlerinin yanında 5-6 tane de golü var.Türkiye'de şu an öyle bir bek oyuncusu yok.Zaten bir adamı boşuna Brezilya milli takımına almazlar.Direk oynayamıyor milli takımda çünkü takdir edersin ki o bölgede R.Carlos var.Geçen yıl bildiğim kadarıyla yılın 11'ine seçildi Brezilya liginin en iyi sol beki olarak.Türk milli takımının sol bekinde Ümit Özat'ın oynadığını düşünürsen bu adamın bu ligde bize faydalı olacağı kesin gibi.Tek korkum Juanfran gibi olması.O da çok kaliteli bir adamdı aslında ve kariyeri de tartışılmazdı ama bazen olmuyor.Öyle bir şanssızlık olmazsa eminim ki hepimiz iyiki gelmiş diyeceğiz.
autopsy Ofline