Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2009, 08:35   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan Topuz için müthiş teklif

Siyah-beyazlı ekip yerli oyuncular arasındaki gözdesi Mehmet Topuz için yeniden harekete geçiyor. Beşiktaş, Kayserispor'a Mehmet Topuz ile Delgado'nun takas edilmesi önerisinde bulunacak. Kayserispor yönetiminin, bir miktar para da verilmesi halinde bu teklife sıcak bakacağı sızan bilgiler arasında.

***

Büyük takas

Siyah-beyazlılar, başkan Demirören'in "Hayalimdeki oyuncu" dediği Kayserisporlu yıldız için kupa maçından sonra resmi teklifini sunacak.

11 MİLYON EURO
Şampiyonluk yarışında Sivas ile müthiş bir yarışın içine giren Beşiktaş, bir yandan da yeni sezonun transfer hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların hedefindeki ilk ismin, başkan Demirören'in daha önce de almak istediği ve "Hayalimdeki oyuncu" diyerek 11 milyon euro'luk teklif sunduğu Mehmet Topuz olduğu öğrenildi.

PARA DA İSTERİZ
Yıldız futbolcu için Denizli'nin de onayı alan siyah-beyazlıların, Kayseri'ye "Al Delgado'yu, ver Mehmet Topuz'u"önerisi yapacağı belirtildi. Arjantinliden beklediği verimi alamayan Beşiktaş'ın kupa finalinden sonra resmileştireceği bu önerisine karşılık sarı-kırmızıların, Delgado'nun dışında bir miktar da para isteyeceğiifade edildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla