Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2009, 01:03   #17
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
MetiN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aylardır ilk defa Ekrem Dağ a olumsuz eleştiri yapan birini gördüm. Ekrem takımın en iyilerinden macları izliyormusun sen kardeşim ?
Madem bu kadar Futbol bilgin kuvvetli git sen ol Teknik Hoca.

Yahu febe macında. Bobo-Tello-Delgado-Holosko gezdiyse saha da her topu ezdiyse , Gökhan O kalıpla o omuzu yediyse (Son 2 macın kurtarıcısıydı Gökhan hele Bursa macında tek başına defans yaptı) Rüştü üstüne gelen topu aldıysa. Hoca ne yapsın be kardeşim söyle.
Tello -Bobo-Holosko- Delgado yu kesse. Neler denir di. Yahu Futbolcular kötü oynadı her zaman oldgu gibi ceza hocaya. Bence tek hatası Serdarı kurtarıcı olarak almasıydı.
katılıyorum sana. bi de yani hoca bi futbolcuya diye inanıyo diye suclanamaz bence. İnandığı adamı da oynatır. Haa başarısız mı oldu, o futbolcuyla da gider. ben ondan çok eleştiremiyorum denizliyi. sezon bitmedi daha. Artı ligin 2. yarısı ilk maglubiyet bu. cok abartıldı. Bizim takım kötü oynasa da ii mücadele ediyodu. denizliye katılıyorum, bence şampiyonluk stresi var. aslında 3 senedir ligi buraya getiriyoruz ama hep kaybettik. bu da büyük baskı yapıyo takımda.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla