Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2006, 07:48   #1181
blackeagle
 
blackeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BU DA FANATİKKKKK



Ze Roberto defteri kapandı Click the image to open in full size.Demirören’in eşi Revna hanım, Ze Roberto'nun eşini ikna etmek için İstanbul’a davet ederken, hiç beklenmedik bir şekilde ret cevabı aldı 10.08.2006Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Luciana reddedince
Daha önce Kleberson’un transferi için kullanılan yöntemi, bu kez Ze Roberto için deneyen Beşiktaş, girişimden olumsuz sonuç aldı. Başkan Yıldırım Demirören’in eşi Revna hanım, ünlü Sambacı’nın eşini ikna etmek amacıyla İstanbul’a davet ederken, hiç beklenmedik bir şekilde ‘ret’ cevabıyla karşılaştı. Ze Roberto’nun eşi Luciana, Brezilyalı futbolcunun İspanya ya da Portekiz’de forma giymek istediğini Siyah-Beyazlılar’a bildirip, gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür etti.

Nery ağırlık kazandı
Menaceri aracılığıyla da yönetime haber gönderen Ze Roberto, kesinlikle Beşiktaş’a gelmeyeceğini net bir dille ifade etti. Gelişmeler üzerine hayalkırıklığı yaşanırken, idareciler rotayı alternatif isimlere çevirme kararı aldı. Bu doğrultuda teknik direktör Tigana’nın sunduğu raporu dikkate alacak olan yönetimde, Gustavo Nery ismi tekrar ağırlık kazandı. Brezilyalı oyuncunun transferini bir an önce gerçekleştirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Corinthians’la temas halinde.


Ne saçma ya herkes baska bi şey diyor
__________________
İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.

Sir Alex FERGUSON
blackeagle Ofline