
Lider takımın futbolcularını soyunma odasında karşıladım ama şampiyon takımın oyuncularını da karşılayacağım. Bu saatten sonra raydan çıkmayız".
Kovalamak zor
Süper Lig'de Ankaraspor'u 4-1 yenerek liderliğe oturan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, "Bundan sonra kovalamak zor. Bugüne kadar kovalamak iyiydi. Önümüzde çok kritik 3 hafta var. Bir avantaj yakaladık. Bu avantajı
kolay kolay kaybetmeyiz. Bugün elde ettiğimiz 3 puan çok önemli. Bu takım kalan haftalarda, avantajı elden bırakmaz" ifadesini kullandı.
Bana e-mail atın
"Söylenecek daha değişik şeyler var ama bundan sonra bizi takip edenin işi daha zor. Neticede 3
maç kaldı" diyen Denizli, sözlerini şöyle tamamladı: "Lider takımın futbolcularını soyunma odasında karşıladım ama şampiyon takımının oyuncularını da karşılayacağım. Beşiktaşlılar benim durumumu merak ediyorsa, bana e-mail göndersin. Bu akşamdan sonra raydan kolay kolay çıkmayız."