Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 13:03   #1
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adamı Döverler - İlker Ateş !!!

Biliyorsunuz Beşiktaş, daha önce Sivasspor'un sayısız ikramını geri çevirmiş, her defasında "Siz buyurun" demişti. Sivasspor, dün bu ikramlardan birisini, kendi evinde yeniden sunarken, Beşiktaş bu kez ikramı aldı, kabul etti ve ligin tepesine yerleşti. Sokak dilinde veya kabadayı raconunda, Beşiktaş bu ikrama da kayıtsız kalsa "Adamı döverler" damgasını yerdi Aslında Beşiktaş için sırat köprüsünde bir maç oldu. Holosko'nun attığı golden sonra devre sonuna kadar herşey Beşiktaş'ın istediği şekilde gelişti. Yusuf ve Bobo ile Beşiktaş farkı arttırabilir ve kinci yarıya daha rahat çıkabilirdi.

Denizli akılcı davrandı
Böyle olmayınca, ikinci yarının çeyrek dakikasında Ankarspor beraberliği sağlayacak futbolu çatır çatır oynamaya başladı. Kaçan gollerin ardından Ediz'in golü Beşiktaş'ı bunalıma sokarken, Mustafa Denizli yerinde hamlelerle iki önemli değişiklik yaptı. Yusuf ve Delgado'yu çıkartması, Toraman ile gelen golün habercisi gibiydi. Çünkü Yusuf ve Delgado'nun, 90 dakika birlikte oynaması Beşiktaş'ı oyundan düşürecek ve maçı kazanan taraf Ankraspor olacaktı. Yeniden skor avantajının ele geçirilmesi ve iki yeni ve diri adamın sahada olması, kalan dakikalarda Beşiktaş'ın önünü tamamen açtı. Bobo'nun, Tello'nun golleriyle Beşiktaş farka giderken bir yandan da Sivas'ın yenilgisini kulağına fısıldıyordu.

Top artık Beşiktaş'ta
Üç hafta var. Ve top artık Beşiktaş'ta. Bu karşılaşma Beşiktaş'ın puan kaybetmesi halinde yarıştan kopacağı bir kapışmaydı. Beşiktaş yarıştan kopmadığı gibi artık puan farkıyla öne geçti ve şampiyonluğun favorisi konumuna geldi. Ankara'daki bu hayati maçta iki gole engel olan Rüştü'nün büyük rolü olduğunu unutmayalım. Delgado'nun Holosko'ya attırdığı gol dışında neden sahaya sürüldüğünü anlayamadığımızı belirtelim. Yusuf'un bu galibiyetin mimarlarından birisi olduğunu pas geçmeyelim ve son 24 dakika oynayan Tello'yu da galibiyetin kahramanları arasına sokalım. Siyah-beyazlı takım soru işaretlerini ortadan kaldırdı ve artık "Şampi..." noktasına geldi.

İlker Ateş
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla