Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 13:22   #9
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ayhanco´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayır yani benim anlamadığım bir şey var.Takım,şampiyonluk yolunda gidiyor.Tamam,yenildik.Kötü oynadık,gezindiler ama bu kadar amansızca vurmaları çok garip.Çünkü,kalan haftalarda yine bu oyuncularla devam edeceğiz.Çok değil bir hafta sonra bu sefer liderlik koltuğu bizde.Eleştirdikleri adamlar,Holosko-Bobo bizi uçurdu dün...

Demek istediğim,günlük düşünmemeliyiz.Yarınada bakmalıyız.Kötü bir maçın ardından,hemen bu oyuncuyla yollar ayrılmalı denilmemeli,sezon sonu beklenmeli.
walla ben de seninle aynı fikirdeyim. ben, sen ve bazı arkadaşlar yırtındık burda. önemli olan şampiyonluk diye. tutturmuşlardı derbi kazanmadıktan sora sampiyon olsak ne yazar. ne oldu? bi tane kötü yorum okumadım, hepsi sustu. Ayrıca aynı şeyler kupa macı icinde gecerli. fenere yenilirsek yaygara kopar. Bana ne kupadan. ben ligi istiyorum. varsın fenere versinler kupayı ama biz sampiyon olalım. bana ne fenerden. Korkum o işte. kupayı kaybedersek yaygarayı basın ve bizim sabırsız taraftar koparacak. o yüzden de ligden olmayalım..
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla