Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 14:15   #1
NdeR 1903
Fransa KaRTali
 
NdeR 1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tevez ManU'yu bıraktı

Tevez ManU'yu bıraktı

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Arjantinli golcüsü Carlos Tevez, sezon sonunda kesinlikle takımından ayrılacağını belirtti.
Manchester United ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Arjantinli golcünün, sezon sonunda United'da kalmayacağını ifade etti. İngiltere'den ayrılmak istemediğini söyleyen Tevez, Premier Lig takımında futbol yaşantısına devam etmek istediğini sözlerine ekledi.
Kırmızı Şeytanlar'da kalmak için elinden geleni yaptığını ifade eden Tevez, "Gelecek sezon burada oynamayacağım. Manchester'da kalabilmek için elimden geleni yaptım. Ama sözleşme görüşmeleri bir türlü başlamadı. Sonuç olarak burada kalmayı hak etmediğimi düşünüyorum. Sanırım sezon sonunda veda etme zamanı geldi" dedi.
Taraftarın kendisine çok iyi davrandığını belirten Arjantinli yıldız, "Taraftarımızın bana olan yaklaşımı çok güzeldi ama kulübümün bana bir futbolcu olarak saygı göstermemesi ipleri kopardı. Ailemle İngiltere'de mutluyuz. Premier Lig bir futbolcunun oynayabileceği en iyi lig. Burada kalmak istiyorum" dedi.


10.05.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat
yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş
milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini
ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye
mahkumdurlar '
Mustafa Kemal Atatürk
NdeR 1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla