Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2009, 22:41   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
milan zirveye yaklaşamadı

Serie A'da 35. haftanın kapanış maçında dev ekipler Milan ile Juventus kozlarını San Siro'da paylaştı.

Bu maç öncesinde Milan 70 puanla 2., konuk Juventus ise 66 puanla 3. sıradaydı.

Hakem Daniele Orsato'nun yönettiği mücadeleye ev sahibi Milano ekibi; Kalac, Flamini, Maldini, Favalli, Zambrotta, Pirlo, Beckham (67' Pato), Ambrosini, Seedorf (88' Senderos), Kakà ve Inzaghi (75' Ronaldinho) 11'i ile çıktı.

Konuk Torino ekibi ise sahada; Buffon, Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie (73' Zebina), Camoranesi, Poulsen, Zanetti, Marchionni, Iaquinta ve Amauri (75' Del Piero) 11'i ile yer aldı.

İlk dakikalarda daha atak gözüken taraf ev sahibi ekip olurken, maçın ilk tehlikesini Juventus yakaladı ancak Camoranesi bu fırsattan yaralanamadı. İki ekip de birkaç pozisyona girerken, Milan Inzaghi ve Kaka ile; Juve de Marchionni ile sonuç alamadı. Devrenin son bölümlerinde oyunda tempo oldukça düştü ve taraflar 0-0'lık skorla soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya da atak başlayan taraf Milan oldu ve Inzaghi ile önemli bir fırsatı değelendiremedi. Torino ekibi ise Amauri ile gole çok yaklaştı ancak önce kaleci Kalac, sonra da Flamini skorun değişmesine izin vermedi.

56. dakikada San Siro'da taraftarlar ayağa kalktı. Juventus savunmasının arkasına atılan uzun pasa hareketlenen Inzaghi ceza sahasına girer girmez pasını geriye açtı, Ambrosini'nin kaleye paralel giden vuruşunu iyi takip eden Seedorf için fileleri havalandırmak zor olmadı: 1-0!

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Juventus'un cevabı geldi. Milan ceza sahasının yaklaşık 10 metre gerisinden Camoranesi'nin arkaya doğru yaptığı ortayı iyi takip eden Iaquinta, Flamini'ye rağmen yatarak kafayı vurdu ve skora denge getirdi: 1-1!

67. dakikada Beckham'ın yerine oyuna dahil olan Pato'nun 74'teki ortasına Inzaghi uçarak ayak koydu ancak top az farkla auta gitti.

75. dakikada Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti Inzaghi'nin yerine Ronaldinho'yu; Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri de Amauri'nin yerine Del Piero'yu sahaya sürdü.

85. dakikada Milan 10 kişi kaldı. Hakem Orsato, Favalli'nin Del Piero'ya arkadan yaptığı faul sonrasında, tecrübeli oyuncuya doğrudan kırmızı kart gösterdi.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Milan ile Juventus arasındaki dev mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Milan, Inter ile arasındaki puan farkını 5'e indirme şansını kullanamadı. Milano ekibi puanını 71'e yükseltti ve 78 puanlı Inter'in 7 puan gerisinde 2. sırada yer aldı.

San Siro'dan evine 1 puanla dönen Juventus ise puanını 67'ye çıkartırken, 64 puana sahip olan 4. sıradaki Fiorentina'nın nefesini ensesinde hissetmeye başladı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla