Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2009, 08:36   #1
gnber'K'artal
 
gnber'K'artal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Erken havaya girmeyelim

Başkan Demirören’le birlikte yöneticileri ve futbolcuları uyaran genel sekreter Kenan Öner, "Daha önümüzde 4 final var. Lig bitmeden iddialı demeç vermeyelim" dedi.

ANKARASPOR’u yenerek ligde zirveye çıkan Beşiktaş’ta büyük sevinç yaşanırken, futbolcuları tek tek kutlayan genel sekreter Kenan Öner, uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi. "Henüz her şey bitmedi. Önümüzde 4 final daha var" diyen Öner, şöyle devam etti: "Önce İzmir’de F.Bahçe’yi yenip kupayı kazanmalıyız. Ardından da 3 lig maçını kazanıp şampiyon olmalıyız. Rehavete kapılmayın, sadece maçlara konsantre olun. Ligin en sorunsuz ekibiyiz. Türkiye’nin ekonomik bakımdan en güçlü kulübü olmanın gururunu yaşıyoruz. Liderlik mutluluğumuzu sezon sonuna kadar sürdürmek zorundayız."

Sezon sonuna saklayalım

Başkan Yıldırım Demirören’le birlikte diğer yönetici arkadaşlarını, sezon bitimine kadar iddialı demeç vermemeleri konusunda uyaran Kenan Öner, "Erken havaya girmek ters sonuçlara neden olabilir. Bu nedenle başta biz yöneticiler olmak üzere, teknik heyet ve futbolcular şampiyonluk konusunda düşüncelerini sezon sonuna saklamalı. Biz yönetim olarak takımımıza güveniyor ve inanıyoruz" diye konuştu.
__________________
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar.
gnber'K'artal Ofline   Alıntı ile Cevapla