Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2006, 12:19   #137
autopsy

autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı
SENCE NERY I ALIRSA KIMI KESER I.UZULMEZI BAKIYIMI NASIL BIR TAKIM KURAR BENCE IBRAHIM UZULMEZ IYI BIR SAVASCI ONU OYUNDA TUTMAK ISTIYECEKTIR BELKI 4/4/2 OLUR NE DERSIIN
Valla millet şimdi tepki verir bana ama sana katılıyorum. İbrahim Üzülmez'i bu takımdan kimse kesemez.Evet orta yapamıyor,yetenekleri kısıtlı falan ama çok çok özverili oynuyor ve bence takıma çok faydası var.Hatta Manisa maçında en başarılı orta yapan adam da oydu.Eğer Nery gelirse bence Baki'yi kesip sol beke onu koyar.Ama eğer Ze Roberto gibi orta sahada sol içte oynayabilecek bir adam gelseydi Deli İbo sol beke geçerdi diye düşünüyorum.Nery sol içte oynayabilir mi diye de düşündüm ama tam bir şey diyemiyorum.Sanırım zor.Sistem değişikliği yapacağını çok sanmıyorum kardeş.Tigana bu konuda biraz inatçı gibi geldi bana.Aslında 4-2-3-1 gibi bir sisteme dönsek.Koray'ı da Klebersonun yanına ikinci ön libero olarak çıkarsak.Toraman ya da Baki'yi stopere çeksek sanki daha iyi olur gibi geliyo bana ama pek ihtimal vermiyorum.
autopsy Ofline