Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2006, 12:45   #1
By_uLKeN
 
By_uLKeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Real’in son bombası Reyes

Real’in son bombası Reyes

Capello ile tüm kupalara göz koyan Real Madrid, Emerson, Cannavaro ve Nistelrooy’dan sonra Arsenal’in İspanyol yıldızını da bitirdi
10.08.2006

Click the image to open in full size.
Ufak pürüzler var
Real Madrid transfere doymuyor... Fabio Capello’nun göreve gelmesinin ardından yeni bir yapılanma içine giren Eflatun-Beyazlılar, şimdi de Juan Antonio Reyes ile prensip anlaşmasına vardı. Emerson, Cannavaro ve Nistelrooy’u renklerine bağlayan Real ile Reyes’in forma giydiği Arsenal arasında ufak tefek pürüzler kaldığı ve bunların halledilmesi durumunda ünlü yıldızın transferinin resmiyet kazanacağı belirtildi.

Sabırsızlanıyor
Transferiyle ilgili dedikodulardan sıkıldığını belirten 22 yaşındaki yıldız, sorunun en kısa zamanda çözülmesini istediğini ifade ederek, “Real Madrid forması giymek için sabırsızlanıyorum. Umarım işler en kısa zamanda yoluna girer” dedi. Bu arada Arsenal, deplasmanda D.Zagreb’i 3-0 yenerek, Şampiyonlar Ligi’nde gruba kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Thierry Henry de hakkındaki transfer spekülasyonları süren Ashley Cole’ün Chelsea’ye gitmesinin kendilerini büyük güç kaybına uğratacağını açıkladı.

Barcelona uzaya çıktı!
Barcelona uzaydaki astronotlarla konuşan ilk takım olma özelliği kazandı. Yeni sezon öncesi ABD’de kamp yapan Barça dün Houston’da bulunan NASA’nın Johnson Uzay Merkezi’ni ziyaret etti. Teknik direktör Rijkaard ile oyuncular Ronaldinho, Xavi ve Puyol telefon aracılığıyla astronotlarla bir süre sohbet etti. Alman astronot Reiter yer çekimsiz ortamda Ronaldinho stili vole vurup, şov yapmaya çalıştı.

Makinwa’yı Lazio kaptı
İtalya 1. Ligi’nin gözde forvetlerinden Stephan Makinwa, Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen yıl Palermo’da forma giyen futbolcuyu renklerine bağladığını internet sitesinden duyuran Mavi-Beyazlılar, anlaşmayla ilgili ayrıntılı bilgi vermedi. Serie A’da 4. sezonunu geçiren 23 yaşındaki Nijeryalı futbolcu daha önce de Atalanta, Genova, Modena, Como ve Reggiana takımlarında top koşturmuştu.

Kod:
http://www.e-kolay.net/fanatik/FutbolHaber.asp?PID=256&HID=9&HaberID=407598
By_uLKeN Ofline