Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2009, 19:58   #45
therush5
Dişi Kartal

therush5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gemini´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla istatistiklere bakınca kötü diyemiyoruz ama bence iyi de diyemiyoruz. 40 maçta 13 gol Beşiktaş'ın forveti için iyidir diyorsanız bilemem. Ligin en çok gol atan takımıyız 53 gol atmışız bunun 8 tanesi Bobo'nun yeterli mi sizce? Yeterli diyorsanız eyvallah. Bobo için Carew'e verilen kadar para verilmiş olmasına rağmen satılmamış olmasını doğru buluyor da olabilirsiniz ki ben hatırlamıyorm hangi klup ne zaman kaç para teklif etmiş eğer söylerseniz belki hatırlarım, ben doğru bulmuyorum onu söyleyim. Çevirdiği sayısız kritik maçlardan çok değil 5-6 tane saysanız yeter benim için 3.5 yılda ortalama yılda 2 maç çevirmiş olur gerçi ama olsun benim için yeter diyebilirsiniz tabi. 1.86 boyu olan bi adam hava hakimiyeti var mı? Nobre kadar var mı? Fiziğiyle ezip geçiyor mu? Hızıyla ya da tekniğiyle adam eksiltiyor mu? Sürekliliği var mı? Bitiriciliği mi çok iyi ? Uzaktan şutlarla mı gol atıyor yoksa?... Hepsinden az biraz var işte yeter daha ne olsun ... Öyle değil işte. Yetmez, şu yazdığın istatistikleri yapmak için Bobo olmaya gerek yok bana kalırsa. Bobo kötü topçu demiyorum bakın bir kere onu anlatayım. Ama bizim daha iyisine ihtiyacımız var. O yüzden bence 4 milyon euro Bobo için makul bir paradır. Konunun özü de bu zaten. Bence Bobo 4 milyon euroya satılabilir sizce en az ... kadar eder. Gerçi sizden bi rakam duymadık, sizce kaç para eder Bobo???
Çok iyi bir özet olmuş.