Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2009, 10:27   #45
karakanat

karakanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle Delgadoyu beğenirsiniz, beğenmezsiniz o ayrı konu ancak;
Delgado Beşiktaş'ın kaptanı ve oyuncusu. Ona göre konuşmakta fayda var. Bazılarınız o kadar acınılacak yorumlar yapmışlar ki, demek ki hala hangi takımı tuttuklarının farkında değiller.
2. si de yorum yapan bazı dehaları gördükçe 70 milyonluk bir ülkede nasıl olurda Futbol ilerlemez sorusunun cevabını görüyorum. Onlara diyecek lafım yok, çünkü bazı kavramları anlamak için önce insani duygulara sahip olmak, sonrada futboldan anlamak gerekiyor ve de Beşiktaş ta kaptanın ne anlama geldiklerini iyi bilmeleri gerekir ki bu konuları konuşalım. O formayı terleten her futbolcuya saygı duymak gerekir. Gerçi hayatları boyunca saygı görmeyenlerden saygı göstermeleri beklenemez.
Öncelikle Beşiktaş kaptanının ve oyuncusunun sakatlığına sevinenleri kınıyorum, Beşiktaşla ilgili bazı kavramları anlamalarını, öğrenmelerini, sindirmelerini ve sonra da Beşiktaşlıyım demelerini umuyorum.
Delgado'nun bir an önce iyileşmesini ve sahalara dönmesini ümit ediyorum zira kaptanla kazanılacak daha nice zaferlerimiz var.
Geçmiş olsun Kaptan Delgado...
Elalem kendi takımında sabri, madonado falan oynamayınca sevinir, bizde Delgado için sevinenler var.
Beşiktaşlı olunmuyor, Beşiktaşlı doğuluyor ama bazı Beşiktaşlılar fenerli kafasıyla doğuyor diyorum, başka da birşey eklemiyorum gocunan üzerine alınsın.

Geçmiş olsun Delgado.