Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2009, 16:04   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş 1'e 16 Kazanicak

Hocasını 1 milyon Euro’ya ikna eden Kartal, şampiyon olursa havuzdan ve UEFA’dan toplam 13.3 milyon Euro alacak.

Denizli sayesinde kupada finale kalan siyah-beyazlılar, Fortis’in sahibi olursa 2.7 milyon Euro’luk bir kazanç elde edecek

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ta Ankaraspor galibiyetiyle birlikte bahar havası esmeye başladı. Camia şampiyonluk için bütünleşirken Mustafa Denizli de taraftarın ve yönetimin gözbebeği oldu. Kalan 4 maçtan zaferle çıkılırsa Mustafa Denizli gerçek kahraman olacak. Ancak bu manevi başarının yanında bir de maddi olarak Beşiktaş, sezon sonunda büyük bir kazanç elde edecek.

FORTIS İLE ‘KASA’ DOLDU

Ertuğrul Sağlam’ın yerine Denizli’yi getiren Yıldırım Demirören böylece 5 yıllık başkanlığı döneminde en iyi transferini yapmış oldu. 2008 Ekim ayında Denizli’yi 1 milyon 800 bin TL’ye (o zaman 1 milyon Euro) ikna eden Demirören, 2 kupa alınırsa minimum 16 milyon Euro para kazanacak.

PEKİ Beşiktaş bu gelire nasıl ulaşacak? Anlatalım... Denizli ile Fortis’te finale kalan Beşiktaş, F.Bahçe’yi yenerse 2 milyon 686 bin Euro alacak. Kartal finalde kaybetse dahi 2 milyon 336 bin Euro alacak. Lig şampiyonluğu halinde havuzdan 6 milyon 450 bin TL (3 milyon Euro) gelir var. Bu da direkt olarak Mustafa Denizli’nin başarısı olacak.

AVRUPA’DA ‘SERVET’ VAR

Şampionluk demek aynı zamanda Şampiyonlar Ligi demek. Şampiyon direkt Devler Ligi’ne kalacağı için 5.4 milyon artı havuz bonusundan 5 milyon olmak üzere 10.4 milyon Euro garanti. Hatta 2. takım Devler Ligi’ne giremez ise 4 milyon Euro daha yolda. Kısacası yeni sezonda bu rakam toplam 20 milyon Euro’yu bulabilir.

YANİ minimum gelir 16 milyon 86 bin Euro.. Bu da 1 milyon Euro’ya malolan Mustafa Denizli sayesinde Beşiktaş’ın 16 kat fazla para kazanması demek. Peki dünyadaki bu küresel krizde bu kadar değerli bir yatırım var mıdır?

Kaynak : Maraton Haberi'dir
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla