Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-05-2009, 17:25   #61
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
karakanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Neyse arkadaşlar amacım tartışma uzatmak değildi, herkes kendi fikrini söylüyor işte. 2002den beri çok forvet izledik, aşırtma üstadı Ilie, son vuruş uzmanı Ailton, dev gibi fiziğiyle Carew, müthiş hızıyla Youla, Hava hakimiyetiyle Nouma, sert şutlarıyla Pancu, pek tutmayan Higuain, Tomas Jun falan... yerlileri saymıyorum bile.

Bugün elimizde hem tecrübe kazanmış hem önünde 8-9 senelik futbol hayatı olan Bobo ve Holosko ikilisi var ki ikisi de komple hücumcu terimine yakın forvetler. Biri Brezilya ekolünü avrupai bir fizik güçle ve pozisyon bilgisiyle birleştirmiş, diğeri son dönemlerin en revaçta futbol ülkeleri olan çek-slovak-hırvat stilinde yırtıcı ve presli olan oyuncular. Siz bunları 4 e satalım 5e verelim 6 ya okutalım diye düşünürseniz bugün nobrenin fatih tekkenin falan arkasından ağıt yakan kulüplerin durumuna düşmeyeceğimizin garantisi yoktur. Bakın Boboyu 4 e dehleyecek arkadaşların kesin Bobodan kat kat üstün gördükleri Jo 25 milyon euroya transfer oldu eplye. 32 maça çıkmış 8 golü var, Tuncay bile o kadar attı. Denizli gibi bir hücum sever hocayla belki bu çocuklar seneye 18er gol atacaklar, öbür sene 15er milyon teklif gelecek, biraaz sabır, işleyen çarkları bozmasın yönetim.
bi de sana katıldığım dediğini onaylayacak başka bişey de var. genelde mustafa hoca bobo-holosko-nobre üclüsünden 2sini oynatıyor. şu ana kadar 31 mac oynandı ve bu 3lü 30u buldu. hani sahaya çıkana ortalamalarsak 15 gol yapıyor golcü başı. bu da hic fena bi rakam değil. senin dakika hesabını da onaylayan bişey. bu 3lüye seneye kullanılırsa gol oranı cok daha yüksek batuhan da katılacak. ben de karşıyım bu 4lünün fazla karıştırılmasına. ki eksik olan pivot santrofor batuhanla da kapatılabilir gerektiğinde.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla