Fortis Türkiye Kupasi 2008-2009 sezonu finalinde karsilasacak Besiktas ile Fenerbahçe'nin teknik direktrörleri ile Alex ve Ibrahim Üzülmez basin karsisina geçti..
İbrahim Üzülmez, kupa finali öncesi teknik direktör Mustafa Denizli ile birlikte basın toplantısına katıldı. Takımla birlikte antrenmana gideceği için ilk konuşmayı yapan Üzülmez'in açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Bu sezon Fortis Türkiye Kupasını kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. İlk hedefimiz final maçı. Final maçını oynamaktan dolayı çok mutluyuz. Finale gelene kadar ortaya koydukları futbolla finali hak eden iki takımın mücadelesi olacak. Zor maç. Bir derbi ve derbinin sonucunu kestirmek çok güç. Fenerbahçe uzun zamandır kupayı alamıyor. Ligdeki kadar rahat olamayacaklardır. Biz iyi bir takımız. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Birlik beraberliğimizi, hırsımızı sahaya yansıtıp kupayı müzemize götürmek istiyoruz. İzleyen taraftarların da mutlu bir şekilde ayrılacağı bir maç olmasını diliyorum.
Böyle maçları futbolcular kendi içerisinde yaşıyor. İki hafta önce Fenerbahçe ile oynadık. Ama bu maçın çok farklı olacağını düşünüyorum. Ve yarın maçın bizim lehimize gelişeceğini düşünüyorum."
Ayrıca basın toplantısında kaptan olarak takdim edilen İbrahim Üzülmez için teknik direktör Mustafa Denizli, tecrübeli oyuncunun doğru takdim edildiğini söyledi. Denizli "İbrahim Üzülmez takımımızın kaptanıdır" dedi. |