Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2009, 14:13   #10
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK

Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ayhanco´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Bobo,bizde ilk maçına çıktığı maçta(çok iyi hatırlıyorum)ayı gibiydi.Koşamıyordu.Ama ne oldu,yarım sezonda yapmadığı kalmadı.Yani,Bobo bu takımın vazgeçilmez oyuncusu olarak görülmelidir.

FB'ye 1-2 yenildiğimiz maçtan sonra kimileri ,gönderilsin,yerden yere vurmalara başladılar..Eleştiri yapıyorlar desem sesim çıkmaz ama Bobo'nun o zaman kadar yaptıklarını unuttular.Avrupa'da atılan 7 gol,her sezon 15 gol ortalaması ...Günlük yaşıyoruz.

Diyeceğim şu ki,her zaman Bobo'cu oldum.Yeri geldi eleştirdim ama asla yerlere vurmadım,haketmedi.10 güne kadar günah keçisi olan,şimdi kahramanımız oalbiliyor.

Bobo,her zaman bizde kalmaktan yana.Yönetimde göndermez diye düşünüyorum,bu saatten sonra.Gönderirlerse tarihimizin en yanlış transfer işini yapmış olurlar.

Bobo ile ömür boyu sözleşmesi imzalanmasından yanayım.Bakalım,bu sözlerimden dolayı neler duyacağım,merak ediyorum?
Bencede kesinlikle sözleşmesi uzatılması gereken bir oyuncu çok iyi oynuyor arada bir kötüde olsa sonuç olarak güzel oynuyor isteyen istediğini desin
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla