Alıntı:
zamorano´isimli üyeden Alıntı
Övünmek gibi olmasın ama bu Beşiktaş bizim uzmanlık alanımız.Biz ne dedik? Mercimek gibi Avcı gibi Toraman gibi topu oyuna sokamayan doğru dürüst markaj yapamayan futbolcu müsvetteleriyle bu takımdan hiç bir cacık olmaz ,orta sahası zayıf Galatasaray'ı yenmiş olmak kimsenin gözünü boyamasın nitekim Bobo'yu kiralayıp acilen adam gibi(örneğin Zago tipinde)bir savunmacı alınmalı demiştik.Çok şükür yönetim koskoca Beşiktaş'ı Tigana denen bu ne idiğü belirsiz adamın ellerine tümüyle teslim etmenin yanlış olduğunu anladı.İnşallah söylenenler doğrudur da,acilen iyi bir savunmacı alınır.Buralarda 1 yıldır söylüyorum ,Kleberson fos çıkacak ,bu herif elimizde patlayacak diye ,sağolsun Kleb beni hiç şaşırtmadı.Hazır Avrupada piyasası varken satıp yerine yabancı bir ön libero ya da sağ açık almalıyız.Yönetim eninde sonunda bu gerçeğide görecek.Tüm kariyeri boyunca sağbek olarak oynayan ancak sırf Fatih Terim bir iki ulusal maçta ön libero oynattı diye Fahri'nin koskoca Beşiktaş'ın önlibero sıkıntısını çözeceğini iddaa eden bazı haşlamalarda fena halde şiştiler.Eeeeeeee başta da dediğimiz gibi Beşiktaş'ın uzmanı biziz.Biz ne diyorsak o........ |
Yorumların içinde katılacak hiç bir şey bulamadım.Tigana denen o ne idüğü belirsiz adam senin şu anda rüyanda bile göremeyeceğin bazı yıldızları bulmuş ve çıkartmış bir adamdır.(Henry,Trezeguet,Mavuba,vs vs).Sen kimsin ki Tigana için ne idüğü belirsiz tabirini kullanabiliyorsun ? Her şeyin ötesinde bu adam şu an takımımızın teknik direktörü.Taktiğini falan kendi çapında eleştirebilirsin ama kullandığın tabir çok ukalaca.Ayrıca Koray'ın topu oyuna sokamadığını nasıl söyleyebildiğini de anlayabilmiş değilim.Çok bilmiş konuşmuşsun ama söylediklerinin hemen hemen topu yanlış.Fahri senelerdir Fb paf takımında ve Rize'de ön libero oynamıştır.Fahri'nin ön libero sorununu çözeceğini iddaa eden o HAŞLAMALARDAN biri de benim.Ben hala iddaa ediyorum ama sen nasıl çözemeyeceğini iddaa ediyorsun onu da anlamadım.Şu ana kadar iki maç oynadı Beşiktaş'ta ve sağ iç oynadı ön libero değil.