Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2006, 23:37   #47
AloneWolf

AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Valla bence de 15 yıl da 2 şampiyonluk almamızın sebebi ,senin gibi kendini teknik direktör zanneden, sabırsız,Türk oyuncularını futbolcu müsfettesi olmakla suçlayıp yabancı futbolcu hayranlığından kurtulamayan taraftar profilidir.Tigana ile örnek verdiğin Teknik Direktörler gerçekten kıyaslanamaz.Çünkü çok farklı misyonlar üstlenmiş kişilerdir.Capello her zaman en zengin kulüplerde hocalık yapmıştır.Hiç bir şekilde bütçe sorunu yaşamamıştır.Tigana sayısız adamı dünya futboluna kazandırmışken Capello'nun kazandırdığı bir tane adam göremezsin.Ferguson'a gelince neredeyse 20 yıldır aynı takımın başında ve bak bakalım kaç yıldan sonra şampiyonluklar kazanmaya başlayabilmiş.(Hani sabredelim demek safsata ya sana göre )Ayrıca buradan çıkan sonucu da ben anlayabilmiş değilim.Tigana'yı bırakıp Capello'ya teklif mi götürecez şimdi yani.Ya da bu adamların çok başarılı olması Tigana'yı senin dediğin gibi ne idüğü belirsiz bir adam mı yapıyor ? Fahri konusuna gelince kardeşim,çok boş bir iddaa içerisindesin.Ünal 'ın kim olduğunu da gayet iyi biliyorum.Ünal'ın ön libero olması Fahri'nin ön libero olmadığını göstermez.Bir takım tek ön libero oynayacak diye bir şey yoktur.Nereden duyduğunu bilmiyorum belki bir süre denenmiş olabilir ama Fahri her zaman ön libero oynamıştır.Fahri'nin kendisinden iyi bilmiyorsun heralde nerde oynadığını ?
budur işte